• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

05.03.2024

14:02

Važna informacija za sve naše ljude koji žive u Nemačkoj!

MTEL Germany

Društvo

Važna informacija za sve naše ljude koji žive u Nemačkoj!

Podeli vest

U ovom brzom vremenu svi želimo da nam život bude što jednostavniji. Konačno, sa svojim mobilnim telefonom možete da promenite sve vremenske zone, kontinente i kulture, a ne morate da menjate mobilnu karticu!

U Nemačkoj možete da kupite mobilnu karticu sa kojom imate sve pogodnosti kao i korisnici drugih nemačkih operatora, ali i dodatne benefite kada odete u svoj zavičaj ili otputujete na odmor u neku drugu zemlju van EU.

Sa prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu, NE MENJATE svoj postojeći broj, NEMATE roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, tako ni u zemljama bivše Jugoslavije. Imate besplatne razgovore u okviru MTEL zone. To znači da kada dođete u Srbiju, vaš telefon se automatski povezuje na mts mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cenama bez rominga.

Ukoliko imate prijatelje ili familiju koji žive u Srbiji i koriste mts mrežu, možete da ih zovete neograničeno, pozivi su besplatni, kako ka mobilnom, tako i ka fiksnom telefonu. Ako putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael ili Indiju, nalazite se u Friendly zoni mtel mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno interneta, u okviru svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni.

Uz MTEL Germany karticu zaštićeni ste od svih neželjenih sadržaja i zloupotreba na internetu.

Uz sve ovo, MTEL Germany nudi i najbolji TV program sa vaših prostora!

Dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310.

Postanite deo MTEL porodice, koja broji više od pola miliona zadovoljnih korisnika.

Uživajte u jedinstvenom iskustvu i nemačkom kvalitetu MTEL Germany mobilne kartice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija