• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2024

09:28

"Samo da znate bio je to novac dva mala deteta"  Bojana izgubila novčanik, pa je sačekao šok ispred vrata: Lopovi ga vratili, ali bez para!

pexels.com

Društvo

"Samo da znate bio je to novac dva mala deteta" Bojana izgubila novčanik, pa je sačekao šok ispred vrata: Lopovi ga vratili, ali bez para!

Podeli vest

Bojana iz Paraćina izgubila je novčanik, a da nije ni primetila. Međutim, osim tog stresa, još više se iznervirala kada je ugledala prizor ispred vrata.

Naime, lopovi su ga vratili ispred njenih ulaznih vrata, ali kada ga je otvorila, malo je reći, da se šokirala. U novčaniku je ostalo samo 50 dinara.

Ona je svoje loše iskustvo podelila u Fejsbuk grupi "Mi svi iz Paraćina", gde se prvo zahvalila što joj je novčanik vraćen, ali je imala i poruku za onog ko joj je ukrao novac.

"Mogli ste i tih 50 dinara da uzmete"

- Kažu "Dobro se dobrim vraća". Sa jedne strane hvala što mi je novčanik ostavljen ispred ulaznih vrata, ispao mi je da nisam primetila. A sa druge strane, mogli ste da uzmete i tih 50 dinara iz pregrade (a u njemu nije bilo malo para) I samo da znate da je to bio novac dva mala deteta - napisala je Bojana u grupi.

Foto: printscreen facebook

 

Bilo je raznih komentara ispod njene objave, mnogi su joj poručili da bude srećna što su joj bar dokumenta vratili.

- Neće ni taj da se usreći, karma vrati kad tad - samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija