• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2024

14:45

"To još samo u Srbiji može da se čuje" Aleksandra ostala oduševljena gestom nepoznatog Čačanina koji joj je spasao dan!

Pexels

Društvo

"To još samo u Srbiji može da se čuje" Aleksandra ostala oduševljena gestom nepoznatog Čačanina koji joj je spasao dan!

Podeli vest

Da ima još ljudskosti u narodu, pokazuje gest nepoznatog čoveka, majstora iz Čačka koji je potpuno besplatno pomogao jednoj ženi u nevolji i time joj ulepšao dan

Kako je na svom profilu na platformi Iks Aleksandra objasnila nakon što je poslom iz Beograda otišla za Čačak, automobil joj se na neobjašnjiv način zaključao sa sve ključem unutra...

Međutim, panika kako rešiti situaciju brzo je nestala, zahvaljujući Čačaninu koji je problem rešio za par minuta - potpuno besplatno!

- Danas u Čačku mi se desi neverovatna stvar. Zaključa mi se auto na neobjašnjiv način, sve ostane u kolima, sudski predmet, telefon, akt tašna, ručna tašna i naravno ključ od auta. Imam suđenje za 5 minuta. Odem u sud, suđenje sva sreća odloženo - počinje advokatica objavu.

- Kolega koji zastupa suprotnu stranu nađe auto-bravara. Dolazi lik za 10 minuta na biciklu, prilazi vozilu tet a tet, koristi neko jastuče sa pumpicom koje stavlja između vozačkih vrata i štoka od vrata, naduvava, odvaja vrata u širini od 1-2cm, gura kroz to neku sajlu/metalnu dugu šipku i hop-vrata otključana. Pitam koliko košta, kaže - ništa - napisala je ona između ostalog.

"To još samo u Srbiji ima"

Njena objava oduševila je mnoge koji su priznali da veruju da se umesto naplaćivanja, ono "ništa" može naći samo još u Srbiji.

- To "ništa" može se čuti još samo u Srbiji i nigde više. Ranije je moglo i u drugim zemljama, ali novac kvari sve. Nekoliko puta sam doživeo to "ništa". Pokušajmo da vratimo drugima koji su u nevolji. Jednostavno - pisali su korisnici.

Ipak, bilo je i onih koji su takve stvari skupo platili.

- Meni prošlo leto uzeo 80 evra ali što je najgore ja mislio da će on doneti onaj profi alat sa elektronikom a on isto na jastuče i sa žicom, to sam i ja mogao - kaže jedan ogorčeni sugrađanin.

Desilo se mom prijatelju u Beogradu. Za razliku od Vas njemu je 'majstor' tražio poveću svotu. Kada se ovaj počeo buniti lik je nonšalantno rekao 'Brate, ako ti je to skupo da vratim ja sve kako je bilo a ti potrazi nekog jeftinijeg - glasili su njihovi komentar


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija