• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2024

11:21

Bizaran snimak iz škole: Sahranjuju živog drugara! Učenici oponašaju sahranu, imaju improvizovan kovčeg, krst i sveće!

Društvene mreže

Društvo

Bizaran snimak iz škole: Sahranjuju živog drugara! Učenici oponašaju sahranu, imaju improvizovan kovčeg, krst i sveće!

Podeli vest

Pojedini učenici u jednoj srpskoj školi igraju se krajnje morbidne igre! Nakon svih ludosti i izazova, sada su došli na ideju da oponašaju sahranu, a čak su improvizovali i mrtvački sanduk u koji su "sahranili" druga!

Đaci koji su učestvovali u ovoj bizarnoj i neprimerenoj igri sve su snimili i objavili na društvenoj mreži Tiktok.

U prilog tome koliko je ovo jezivo ide i činjenica da su đaci čak i odštampali fotografiju druga kog navodno sahranjuju. Sve ovo odigravalo se u učionici, i to na nekoliko metara od direktora škole, pedagoga i psihologa, koji očito ne znaju šta se dešava tokom odmora u školskom objektu.

Na ovom šokantnom snimku najpre se vide dva učenika koja su se našla na početku "povorke". Jedan od njih je nosio fotografiju druga kojeg "sahranjuju", a na njoj je označena godina njegovog rođenja, kao i godina navodne smrti.

Krst i kandilo

Drugi učenik našao se u ulozi sveštenika, nosio je krst i improvizovano kandilo, koje su napravili od plastične flaše i kanapa. Iza njih u povorci još četvorica đaka plaču, brišu nos i suze. Dvojica na školskoj klupi nose učenika koji se u ovoj bolesnoj igri našao u ulozi mrtvaca.

U drugom delu video-snimka povorka dolazi do improvizovanog sanduka, koji su napravili od klupa, i tu se vidi učenik koji leži u "sanduku". Prilaze mu, krste se, plaču, dok sveštenik "služi opelo", jedan od učenika ubacuje cvet kod "pokojnika", potom prilaze dva učenika koja jednu klupu stavljaju kako bi "zatvorili" kovčeg.

I tu se ova morbidnost ne završava. Dvojica učenika prinose dve upaljene sveće i postavljaju ih na improvizovani sanduk! U pozadini ovog videa ide i pesma Baneta Bojanića "Ova pesma moj je oproštaj".

Mnogi korisnici ove mreže šokirali su se nakon što su odgledali ovaj video.

- Bože svašta! Nismo zaslužili da živimo! - navodi se u jednom komentaru ispod ovog snimka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija