• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

08:56

Oglasio se deda male Danke! Njegove potresne reči kidaju dušu (FOTO)

Miloš Rafailović, Facebook

Društvo

Oglasio se deda male Danke! Njegove potresne reči kidaju dušu (FOTO)

Podeli vest

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, a njen deda oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk na kojoj je objavio niz fotografija da se njegova unuka nađe.

- Bog neka vam pomogne, molimo se da je nađete živu i zdravu! Molimo se da uskoro budete sa vašom lepoticom. Daće Bog druže, danas je ceo Bor uz vas - samo su neke od poruka podrške koje su mogu naći ispod fotografija koje se tokom jučerešnjeg dana masovno objavljivala na društvenim mrežama.

Foto: printskrin

 

Danka je šampion! Uskoro je sa nama, daće Bog. Velika podrška i nada da će se sve dobro završiti. Svi smo uz vas.

Podsetimo, drama je počela juče oko 13 sati, kada je, kako je Dankina majka Ivana navela, devojčica nestala dok je ona drugom detetu, trogodišnjem sinu, davala da pije vodu. Devojčica na sebi ima maslinasto zelenu jaknicu i ljubičaste pantalone. Kosa joj je vezana u repić.

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me" po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić. Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. mogu da dopru do građana koji će zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Građanima u Srbiji stigle su SMS poruke sa osnovnim informacijama o nestaloj devojčici. MUP apleuje ako je vidite odmah zovite 192.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija