• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.03.2024

14:33

"Moj sin je vatrogasac i celu noć je tražio devojčicu" Meštanin sela Brestovac o nestanku Danke: Imali su nedavno smrtni slučaj!

Društvene mreže

Društvo

"Moj sin je vatrogasac i celu noć je tražio devojčicu" Meštanin sela Brestovac o nestanku Danke: Imali su nedavno smrtni slučaj!

Podeli vest

Meštani sela Brestovac u kojem žive deda, otac i brat Ivane, majke nestale Danke kažu da je porodica Dragomirović fina i normalna porodica, ali da je Ivani nedavno umrla majka

Komšija porodice Dragomirović kaže da je Ivanina majka bila mlada žena i da je porodica u žalosti.

- Stvarno je strašno kada nestane dete, ja ne mogu da pomognem, teško je to. Moj sin je vatrogasac i celu noć je tražio Danku. Kaže da su tražili metar po metar i ništa. Nadali smo se da će je sinoć pronaći, čuli smo i helikoptere - priča ovaj meštanin sela Brestovac.

Kako kaže, nada se da će se potraga za malom Dankom uspešno završiti.

- Niko se nije ovome nadao, nadamo s eda će uskoro pronaći dete.

 

 

 

Helikopteri su sinoć, uz dronove, leteli uprkos pomrčini i pretraživali teren termovizijskim kamerama. Iznad mesta nestanka Danke Ilić nalazi se put ka šumi koja nije gusta, ali u kojoj ima mnogo gustog rastinja.

Podsetimo, nestala Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija