• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2024

16:52

Kamera snimila nestalu devojčicu! Oglasila se žena koja ima jedini snimak male Danke: "Majka sa decom prošla ulicom, a onda se pojavio otac"

Zoran Sinko, Društvene mreže

Društvo

Kamera snimila nestalu devojčicu! Oglasila se žena koja ima jedini snimak male Danke: "Majka sa decom prošla ulicom, a onda se pojavio otac"

Podeli vest

Sa nadzorne kamere koja se nalazi u dvorištu kuće meštanke Jasmine Stojadinović iz Banjskog Polja, skinut je snimak koji je pregledala policija. Kako je ispričala za MONDO policija je snimke uzela oko 19 časova i 30 minuta.

Kako je ispričala, policija je snimke uzela oko 19 časova i 30 minuta.

- Ugradila sam kameru pre oko mesec dana samo zbog bezbednosti majke jer se bavim turizmom, inače je ovo naselje mirno i sigurno. Živim ovde 30 godina i nikad se nije desio nikakav problem. Sad je ispalo da je dobro što sam ugradila kameru ako snimak može da pomogne u istrazi. Na snimku se videlo da je majka sa decom prošla ulicom. Oko deset minuta kasnije došao je i otac. Kasnije stigla je i policijska patrola. Nadam se da će uskoro pronaći devojčicu", kazala je ona za Mondo.

Istakla je da ne želi ništa više da kaže da ne bi uticala na istragu. 

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje.

Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, svi nadležni su na terenu i intenzivno se radi na njenom pronalasku. U posebnoj vesti pogledajte snimak sa nadzorne kamere.  

Otac i majka dvogodišnje devojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju. 

Otac je ispitan o svim okolnostima nestanka deteta, šta tačno zna o tome, ali i u kakvim je odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 4 nedelje

Samo pritegnite majku,nema veze sto je trudna.Nista nece da joj fali ,nije joj prvi put da je trudna,i vidite gde ode onaj "pik-ap" i sta je bilo u kolima?

Tina Mari

pre 4 nedelje

Nisam znala da je bavljenje turizmom vrsta kartela.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija