• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

30.03.2024

18:01

Jedna od verzija o nestanku male Danke je zastrašujuća! Informer na srpsko-bugarskoj granici, evo šta smo zatekli (FOTO)

Inormer, Društvene mreže

Društvo

Jedna od verzija o nestanku male Danke je zastrašujuća! Informer na srpsko-bugarskoj granici, evo šta smo zatekli (FOTO)

Podeli vest

Ekipa Informera koja se nalazi u Banjskom polju i izveštava o najnovijim informacijama o nestanku male Danke Ilić (2) kojoj se svaki trag gubi u utorak 26. marta, posetila je danas granični prelaz između Srbije i Bugaske "Vršku čuku".

Postoji mnogo verzija i "čaršijskih priča" o nestanku male Danke, a jedna od njih je i ta da je možda neko tipovao malu Danku, oteo, a zatim pobegao u neku susednu državu.

Granični prelaz "Vrška čuka" nalazi se na samo 45 kilometara od Banjskog polja, gde je prema rečima majke, nestala devojčica i poslednji put viđena.

Naša ekipa je proverila kako funkcioniše kontrola na tom prelazu i saznali da je kontrola pojačana. Policija obavlja svoj posao kao i do sada, ali je u poslednja četiri dana to na višem nivou.

Foto: Informer

 

Niko ne može da prođe dok se ne obavi detaljna kontrola. Ono što je ekipa Informera primetila, dok smo bili na ovom prelazu, nismo ugledali nijedno vozilo srpskih registracija, već su to uglavnom prolazili bugarski državljani.

Podsetimo, policijski helikopteri po nalogu ministra Bratislava Gašića petog dana nadleću pojatu gde je, kako se pretpostavlja, nestala devojčica Danka Ilić (2) iz Banjskog polja kod Bora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 mesec

Dok je majka prijavila nestanak deteta ono je moglo vec zavrsiti preko granice - to nimalo nije problem jer se granice malo ili nista kontrolisu !!!!!! Mozba je mala Danka vec bila prodata u dogovoru sa kupcem i roditeljima - sve je moguce !!!! Ako je jos ziva?

Vuk07

pre 1 mesec

Kako bre vas nije sramota hiljadu naslova bez nikakvih informacija. Jos što niste stavili naslov. Mala Danka od dve godine igra žmurke sa tragačima sakrila se i nikako da je pronadju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija