• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2024

17:00

Prva ispovest pradede nestale Danke: Otvorio dušu o agoniji koju žive šesti dan, a evo šta misli o snimku na kojem je navodno njegova unuka

Informer

Društvo

Prva ispovest pradede nestale Danke: Otvorio dušu o agoniji koju žive šesti dan, a evo šta misli o snimku na kojem je navodno njegova unuka

Podeli vest

Svi čekamo da se Danka vrati svojoj kući. Imam osećaj da je živa, ali ne znam gde je moja unuka. Ne gubim nadu. Ovim rečima pradeda nestale Danke Ilić (2) započinje svoju potresnu ispovest.

Deku majke Danke Ilić zatekli smo u porodičnom dvorištu kuće u Brestovcu. Sa teskobom u glasu i suzama u očima on je pričao o nestaloj devojčici i potrazi za njom.

- Video sam da se pojavio snimak na kojem je navodno moja unuka, ali ja u to ne verujem dok je ne vidim svojim očima - priča sagovornik "Blica".

"Mislim da je Danka oteta"

 

On se potom osvrnuo na dan kada je njegova unuka nestala.

- Ona je jako mala, nije imala gde da ode. Ja mislim da je Danka oteta. Do pre smrti moje žene, mi smo živeli u toj kući u čijem dvorištu je unuka nestala. Ne bi ona sama mogla daleko da ode, teren nije prohodan - navodi devojčicin pradeda.

Napominje i da je vest o Dankinom nestanku dobio od svog sina, te da je celu noć tragao za unukom.

- Mnogo sam se potresao kada sam čuo da je nestala, ali sve vreme ne gubim nadu. Želim da pronađu našu Danku što pre, mnogo nam nedostaje - zaključuje pradeda devojčice.

Oglasio se deda sa očeve strane

Sa novinarima razgovarao je i deda Danke Ilić sa očeve strane koji je rekao da ne veruje dok unuku ne vidi svojim očima.

- Naravno sve mi ovo daje nadu da je Danka živa - kaže deda nestale devojčice.

Novi trag u istrazi za nestalom Dankom Ilić pojavio se jutros u pola tri ujutru, kada je policija dobila informaciju da je devojčica viđena u Beču u pratnji dve rumunske državljanke.

Povodom snimka, koji je uzburkao javnost, na kome se vidi devojčica u Beču u pratnji dve Rumunke koja neodoljivo podseća na nestalu Danku Ilić, oglasila se i njena majka za Informer.

- Nisam videla nikakav snimak, ja ne gledam društvene mreže - rekla je Ivana.

Devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić snimljena je u Beču u pratnji dve žene. Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija