• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2024

16:26

Kugla sladoleda 250 dinara?! Beograđanka ostala u šoku kada je čula cenu: "Za dvoje dece ništa bez hiljadarke!"

Shutterstock

Društvo

Kugla sladoleda 250 dinara?! Beograđanka ostala u šoku kada je čula cenu: "Za dvoje dece ništa bez hiljadarke!"

Podeli vest

Sa dolaskom proleća i porastom dnevnih temperatura, sladoled sladoled se može kupiti na gotovo svakom koraku, ali malo ko je očekivao da su stigle i nove cene!

Cene sladoleda, bar u prestonici, skočile su i do 50 odsto u odnosu na prošlu sezonu. Kako pričaju čitaoci iz Beograda, ostali su šokirani kada su za samo jednu kuglu morali da daju od 180 do neverovatnih 250 dinara.

- Šetala sam sa sinom i ćerkom Zemunom, da iskoristimo lep dan i logično, deca su poželela sladoled. U samom centru Zemuna uzela sam dve kugle sinu i jednu ćerkici, pošto je mala, a dobila sam račun 540 dinara. Da sam uzela i sebi dve, to bi bilo skoro hiljadarka - priča jedna Beograđanka.

Kako kaže, poskupele su i kokice, te je za dve manje kutije morala da da po 120 dinara.

- Deca su poželela i balon. Onaj najmanji je koštao 500 - priča nam ona.

Foto: Pixels

 

Jedna Beograđanka svedoči da je u centru grada jednu kuglu sladoleda platila neverovatnih 250 dinara.

- Ostala sam u šoku, očigledno su se cene promenile za ovo leto - dodaje ona.

Poskupeli i ćevapi

Jedan korisnik društvene mreže X objavio je na svom profilu fotografiju menija iz jednog restoranma na Adi, na kome, pod delom "Meni Dana" stoji i cena ćevapa.

Za ćevape, što je u ovom restoranu 200 grama mesa potrebano je odvojiti 1.150 dinara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija