• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2024

07:09

Vreme koje nikome ne prija! U narenih sedam dana je sve moguće!

Shuterstock

Društvo

Vreme koje nikome ne prija! U narenih sedam dana je sve moguće!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima i sa temperaturama od 7 do 22 stepena Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Krajem dana iznad većeg dela zemlje očekuje se prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti, osim na jugu i jugoistoku gde će kiša padati i tokom večeri i noći ka sredi, a uveče na severu Vojvodine moguća je lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, tokom jutra i prepodneva sa kratkotrajnom kišom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, sa temperaturama od 9 do 22 stepena.

U narednih sedam dana se, prema prognozi RHMZ, očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom u sredu mestimično se očekuju u zapadnim i južnim, a u drugoj polovini sedmice, uz porast temperature, ponegde i u ostalim predelima.

U košavskom području će od srede duvati umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima olujne jačine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!
Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

03.06.2024

09:29

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija