23.02.2018.
AKCIJA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE! Kandidujte se za prestižno priznanje "Najbolje iz Srbije" PKS
informer.rs | 23.01.2018. | 15:53

AKCIJA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE! Kandidujte se za prestižno priznanje "Najbolje iz Srbije"

Ekonomija         0

Privredna komora Srbije pozvala je privrednike da do 6. februara kandiduju svoje kompanije i brendove za prestižno priznanje „Najbolje iz Srbije“

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, akciju „Najbolje iz Srbije“ organizuje trinaesti put. Najbolji robni i korporativni brendovi ove godine biće izabrani  u 24 kategorije, među kojima su i tri nove – Najbolji hotel u Srbiji, Najbolji „mali“ turistički smeštaj u Srbiji i Najbolji organski proizvod iz Srbije.

Tradicionalna akcija PKS i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija,  podiže vidljivost domaćih brendova, a priznanje koje je od 2004. ponelo 312 dobitnika u različitim kategorijama, postalo je merilo uspeha i tržišne prepoznatljivosti. 

PKS

Prateći moderne trendove i zahteve tržišta, akcija „Najbolje iz Srbije 2017“ osvežena je i inovirana, kako na planu  metodologije i kategorija, tako i u pogledu interakcije sa učesnicima i potrošačima, jer je znatno pojednostavljeno prijavljivanje i glasanje.

PKS

Kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene  žirija. U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije i istaknuti stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača. Glasanje počinje sredinom februara.

PKS

Od 2004, kada je akcija „Najbolje iz Srbije“ prvi put organizovana, nominovano je više od 1700 brendova. Iz godinu u godinu sve je više prijavljenih kompanija za ovo priznanje  i sve više  potrošača, privrednika i stručnjaka koji glasaju za najbolje.

PODIZANJE evra na bankomatima Komercijalne banke

OSTAVI KOMENTAR

Ime*

Komentar
Koliko je tri plus pet?
Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]

 Vreme
Beograd 5°  
few clouds
5°C
Beograd
  • Beograd
    few clouds
  • Novi Sad
    broken clouds
  • Niš
    broken clouds
  • Subotica
    broken clouds
  • Zrenjanin
    broken clouds
  • Klek
    broken clouds
  • Kula
    overcast clouds
  • Sombor
    overcast clouds
  • Vrbas
    overcast clouds
  • Vranje
    11°
    broken clouds
  • Prokuplje
    broken clouds
  • Leskovac
    broken clouds
  • Arilje
    fog
  • Kraljevo
    broken clouds
  • Apatin
    overcast clouds
  • Vlasotince
    broken clouds
  • Pirot
    broken clouds
  • Inđija
    broken clouds
  • Loznica
    broken clouds
  • Grocka
    few clouds
  • Kovin
    few clouds
  • Ruma
    broken clouds
  • Kladovo
    overcast clouds
  • Novi Pazar
    overcast clouds
  • Jagodina
    broken clouds
  • Ivanjica
    fog
  • Titel
    broken clouds
  • Ub
    fog
  • Bor
    -0°
    overcast clouds
  • Nikinci
    broken clouds
  • Batajnica
    broken clouds
  • Surdulica
    overcast clouds
  • Ralja
    few clouds
  • Zlatibor
    fog
  • Popinci
    broken clouds
  • Kosjeric
    fog

Štampano izdanje