• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2015

08:23

SATAROM SUROVO UBIJENA DEVOJKA U MIRIJEVU Muž u bekstvu, policija traga za njim

Vesti

SATAROM SUROVO UBIJENA DEVOJKA U MIRIJEVU Muž u bekstvu, policija traga za njim

Podeli vest

Osamnaestogodišnja Zufa Hajrazaj pronađena je mrtva na Karaburmi u kući u Ulici mirijevsko brdo broj 49e, u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom Suanom Bajramajem (17), njegovom majkom i dvojicom devera

Zufa Hajrizaj (18) nasmrt je pretučena u baraci u kojoj je živela s nevenčanim suprugom S. B. (17) i njegovom majkom i bratom u Ulici Mirijevsko brdo u Beogradu.

Nesrećnoj devojci je drškom sekire smrskana glava, a sumnja se da joj je presudio neko od ukućana. Policija i dalje utvrđuje ko je to bio.

Zufa je, kako saznajemo, kao mala sa Kosova došla u Beograd, nakon čega se udala za S. B. (17).

- Njeni svekrva i dever pozvali su Hitnu pomoć u sredu oko 10 sati i prijavili da su pronašli snajku kako leži i ne daje znake života - kažu u policiji.

Informer

Kada je lekarska ekipa stigla u baraku, zatekli su mrtvu devojku, koja je imala stravične povrede na glavi.

- Ukućani su tvrdili da je Zufu pre dva dana ugrizao pacov za uvo dok je sa mužem skupljala sekundarne sirovine i da je posle toga dobijala napade nesvestice. Oni su tvrdili da je ona u utorak po podne pala s motokultivatora i povredila se, i da su tek narednog jutra videli da se ne pomera - objašnjava naš sagovornik.

Kada je policija po pozivu lekarske ekipe stigla na lice mesta, uvideli su da u baraci nema Zufinog muža.

Njegovi majka i brat su tvrdili kako je on tog jutra negde otišao i da ne znaju gde se nalazi.

- U kući nije bilo tragova ubistva. Ili je sve oprano i očišćeno nakon zločina kako bi se prikrili tragovi, ili se ubistvo dogodilo na nekom drugom mestu, pa su nesrećnu devojku samo doneli u kuću i pozvali Hitnu pomoć. Iako svekrva i maloletni dever tvrde da niko nije dirao Zufino telo, utvrđeno je da je ona nakon smrti okupana i presvučena - kažu u policiji.

Policija još nije privela Zufinog muža.

 

PROŠLE GODINE TRI SLIČNA UBISTVA

Informer

Prošle godine desila su se još tri slična ubistva. Milosav K. (61) iz Smedereva ubio je u martu 2014. svoju šezdesettrogodišnju nevenčanu suprugu. On je ženu više puta udario po glavi tupim delom sekire, da bi je zatim, dok je još davala zake života, nožem ubo u vrat, nakon čega je preminula.
Dragan Martinov (54) iz Žablja je početkom maja ubio svoju suprugu Angelinu (49), a potom presudio sebi. Zločin se dogodio u njihovoj porodičnoj kući u Ulici vojvode Mišića u Žablju, gde je Dragan, najverovatnije u nervnom rastrojstvu, udario Angelinu sekirom po glavi, a zatim prerezao sebi vene i rasporio stomak.
Još jedan stravičan zločin desio se u avgustu 2014. godine. Veterinar A. K. iz Crvenke iskasapio je satarom suprugu fizioterapeutkinju D. K. (43). Ona je ubijena jednim udarcem satarom u glavu, a neposredno pre ubistva oboje su ostali bez posla.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija