• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

01.02.2015

12:02

STRAŠNO! Devojčicu ujak seksualno zlostavljao!

Vesti

STRAŠNO! Devojčicu ujak seksualno zlostavljao!

Podeli vest

Dušan K. (33) iz Žarkova iskoristio je gostoprimljivost svoje sestre i zeta i noću više puta seksualno zlostavljao sestričinu (11). Kada se ona požalila svojoj sestri u sredu, on je nestao bez traga iz kuće u Kotežu u kojoj živi sestra sa porodicom.

Prema pisanju medija, otac devojčice Safet P. tvrdi da je Dušan devojčicu silovao uz pretnje smrću.

– Dušan je brat moje žene Zlate. Pre nekoliko meseci izašao je iz zatvora, gde je bio šest godina zbog krađa i pokušaja ubistva. Primili smo ga u kuću želeći da mu pomognemo. Spavao je kod nas, hranili smo ga, čak samu našao i posao, a on mi je upropastio ćerku. Bolje što je pobegao, jer da je ostao, ubio bih ga – priča Safet za medije.

Sestra zlostavljane devojčice Senija P. kaže da je bila šokirana kada joj je sestra rekla šta joj je ujak radio.

– Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Ujak joj je, i nikom nije ni padalo na pamet da može tako nešto da uradi. Međutim, kad smo svi spavali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao je po telu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks, ali nije išao do kraja, jer ju je mnogo bolelo – priča uznemirena Senija.

Napasnik je devočici pretio da nikome ne sme da kaže šta joj radi.

– Govorio joj je da on mora da joj bude prvi muškarac u životu i kako je to sasvim normalno. Čak joj je zapretio da će je ubiti ako samo zucne nekome – kaže Senija.

Ilustracija/Public

Dušan K. je pobegao bez traga kada je shvatio da su rođaci saznali šta je radio.

– Bio sam na poslu s Dušanom kada me je žena pozvala i rekla šta je uradio. Nisam mogao da verujem šta čujem. Pozvao ga je moj sin i rekao mu da će ga ubiti. On je brže-bolje otišao s posla, nisam ni primetio kad je nestao. Svakog dana bi popio više od dva litra piva i nešto od žestokih pića, ali ga to ne opravdava. Mesto mu je u zatvoru  – kaže Safet.

Da priča bude još gora, u martu 2013. Safetova mlađa ćerka bila je žrtva seksualnog zlostavljanja.

– Komšija Bajram Jovanović lizalicama i žvakama namamio je našu ćerku, koja je tada imala četri godine, i ljubio je u usta iza prodavnice u našem naselju. Sve su to zabeležile sigurnosne kamere iz prodavnice – kaže Safet i dodaje da je Tada Bajram (56) osuđen na dve godine zatvora zbog dva pokušaja silovanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija