• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

08.02.2015

11:29

UHAPŠEN OTAC MONSTRUM Naterao maloletnu bolesnu ćerku da se uda za verenika!

Vesti

UHAPŠEN OTAC MONSTRUM Naterao maloletnu bolesnu ćerku da se uda za verenika!

Podeli vest

Novopazarska policija uhapsila je H. T. (58) zbog sumnje da je svoju teško bolesnu maloletnu ćerku (13) naterao da se uda za A.B. (23) koji je takođe uhapšen

 

Kako tvrdi Informerov izvor iz istrage, H.T. je prvo doveo mladića u kuću, upoznao ga sa svojom ćerkom koja ima posebne potrebe, da bi je kasnije naterao da se za njega uda, jer je "on dobar čovek".

- Otac joj je rekao da mora da se uda za njega jer je on fin momak, koji ima posao. Klazao je da je mladić vernik i da redovno obavlja molitve. Iako se devojčica bunila, otac je primorao da se 5. februara uda za njega. Da zlo bude veće, iste noći A.B. je u svojoj kući spavao s maloletnicom - ističe naš izvor.

Čim se probudila, devojčica je pobegla iz kuće muškarca za kog je prisilno udata. Otišla je do škole i sve ispričala pedagogu, koji je o slučaju obavestio školskog policajca

 

Izvor Informera

Kako saznajemo, devojčica je dete razvedenih roditelja, dosad je živela s ocem, dok joj majka stanuje u Bugarskoj. Ide u sedmi razred specijalnog odeljenja jedne novopazarske osnovne škole.

- Čim je ujutru ustala, pobegla je iz kuće muškarca za kog se prisilno udala. Odmah je otišla do svoje škole gde je pedagogu ispričala šta joj se dogodilo. Pedagog je obavestio školskog policajca, a onda su slučaj preuzeli inspektori - kaže naš izvor.

Policija je, zatim, dete predala radniku Centra za socijalni rad u Novom Pazaru.

Protiv oca devojčice će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je pomagao obljubu nad detetom, dok će A.B. odgovarati zbog obljube. Takođe, inspektori proveravaju da li je otac devojčice od A.B. uzeo novac ili neku drugu vrednost.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Marinković

pre 9 godina

Obojicu na robiju doživotno odmah

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija