• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.02.2015

08:45

ŠAJKAŠ, DAN POSLE Sva deca dobro, čekaju se toksiološki nalazi

Vesti

ŠAJKAŠ, DAN POSLE Sva deca dobro, čekaju se toksiološki nalazi

Podeli vest

Državna sekretarka u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Snežana Marković izjavila je danas da su sva deca koja su se u Osnovnoj školi "Isidora Sekulić" u Šajkašu otrovala dobro i se još čekaju rezultati toksioloških nalaza


Marković je za RTS rekla da su sva deca dobro, da su simptomi trovanja nestali za 15 minuta pošto su se pojavili, kao i da je 44 dece pregledano, a da je 20 zadržano u bolnici.

- Svi su dobro, nema nikakvih simptoma. Rezultati toksioloških nalaza se čekaju, biće poznati za 48 sati - kazala je Marković.

Ona je demantovala da je razlog trovanja curenje gasa, budući da je, kako je objasnila, kotlarnica izdvojena iz škole.

- To sigurno nije razlog - rekla je Marković i, na pitanje da li su škole u Srbiji bezbedne, napomenula da se redovno vrše nadzori i da su bezbedne koliko i druge javne ustanove.

U Osnovnoj školi "Isidora Sekulić" u Šajkašu juče je nakon časa fizičkog vaspitanja došlo do trovanja učenika, uglavnom iz VII-2 odeljenja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija