• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Blic

13.02.2015

13:33

PIROMAN SA STAROG SAJMIŠTA UBIO MLADIĆA u samoodbrani pre 23 godine

Vesti

PIROMAN SA STAROG SAJMIŠTA UBIO MLADIĆA u samoodbrani pre 23 godine

Podeli vest

Predrag Lejić, koji je u sredu uveče na depou "Parking servisa" na Starom Sajmištu u Beogradu polio benzinom i zapalio sebe i dvojicu dežurnih policajaca, pre 23 godine je ubio čoveka u samoodbrani, kaže njegov otac

Piromanu sa Sajmišta je određen pritvor od 48 sati, a u međuvremenu se saznalo da ovo nije njegov prvi sukob sa zakonom, ali ni prvi put u zatvoru. 

Prema rečima njegovog oca Slobodana Lejića, Predrag je pre 23 godine ubio mladića u Resniku koji ga je maltretirao i pretio mu da će ga ubiti. 

Taj dečko je mog sina terao da drži psa u vazduhu dok on puca u njega, preteći mu da će, u suprotnom, i njega ubiti

Slobodan Lejić

- Taj dečko je mog sina terao da drži psa u vazduhu dok on puca u njega, preteći mu da će, u suprotnom, i njega ubiti. Otkako je izašao iz zatvora nije imao problema sa zakonom - kaže Lejić.

Komentarišući scenu horora koja se u sredu desila na depou "Parking servisa" majka osumnjičenog Slavenka Lejić kaže da je u glavi njenog sina “nešto kvrcnulo”.

Strašno je to što se dogodilo, i za njega i za te policajce. Ne znam šta ga je nateralo da poželi da se ubije, ali nešto ga je izbacilo iz takta. Mora da je u trenutku poludeo i učinio to iz revolta. Ne opravdavam ga, ali sigurno je poludeo kad su mu dva puta u roku od 3 sata podigli automobil. Ko danas ima 26.500 hiljada za dve kazne. Pa mi imamo penziju od 20.000 - kaže Slavka Lejić dodajući da je njen sin, koji radi kao bravar i varilac, auto parkirao dva puta u istoj ulici jer je u to vreme bio na poslu. 

Bio pribran kad je došao po automobil

 

Radnik Parking servisa koji je prisustvovao nesreći kaže da je Predrag bio pribran kad je došao po automobil.
– Kad je drugi put došao po kola, nije imao novca, pa smo ga uputili u korisnički centar da piše molbu. Kod naplatne rampe je uzeo flašu benzina i zapretio da će se zapaliti ako mu ne oslobodimo auto. Stigla je i policija, ali nije odustajao. Zaleteo sam se da ga oborim, ali su me kolege sprečile – pričab radnik M.N. dodajući da je u toku pregovora s policajcima, Lejić munjevito zgrabio upaljač i zapalio poliveni benzin.
Kako kaže očevidac, plamen je zahvatio policajca koji je počeo da viče i trči.
– Kosa mu je gorela. Potrčao sam za njim, on je legao na zemlju, a ja sam prebacio jaknu preko njegove glave i počeo da ga gasim. Kad se buktinja na grudima, šakama i glavi ugasila, video sam da mu se koža oljuštila s ruku – priseća se M.N.

Goran Kovačević, jedan od dva povređena policajca, koje je na depou “Parking servisa” polio benzinom i zapalio Predrag Lejić, juče je pušten na kućno lečenje s VMA, dok su drugi policajac Milorad Dejanović i napadač zadržani na lečenju.

Osumnjičeni Pejić je policajce i sebe polio benzinom besan što mu je pauk dva puta za nekoliko sati odneo automobil.

– Dejanović ima opekotine po rukama, a Lejić i po licu, ali su obojica van životne opasnosti – rekli su na VMA.

POGLEDAJTE UVIĐAJ SA STAROG SAJMIŠTA

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija