• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

17.02.2015

13:51

PREMINUO SRBIN kojeg je Albanac nasmrt pretukao u Beču

Vesti

PREMINUO SRBIN kojeg je Albanac nasmrt pretukao u Beču

Podeli vest

Dalibor Lukić (39), gastarbajter iz Linca preminuo je posle višednevne borbe za život, nakon tuče s grupom kosovskih Albanaca ispred jednog eks-ju lokala u austrijskom gradu Lincu

Kako pišu mediji, nesrećni čovek, čija je porodica iz Velikog Popovca kod Petrovca na Mlavi, zadobio je teške povrede 7. februara, u noći između subote i nedelje, u tuči ispred lokala u koji najčešće dolaze osobe iz bivše SFRJ.

Navodno je dobio udarac pesnice u bradu, posle čega je pao i glavom udario u pločnik ispred lokala, a borio se za život čitavih nedelju dana. Preminuo je u nedelju 15. februara. 

Zatekao sam ga kako leži sam na pločniku ispred lokala. Krv je išla iz ušiju i nosa, pa smo odmah pozvali Hitnu

 

Lukićev rođak

Kako tvrde očevici, Dalibor je s još jednim drugom došao u sukom s grupom kosovskih Albanaca koji su bili u istom lokalu, a navodno je dobio udarac pesnice u bradu, posle čega je pao i glavom udario u pločnik ispred lokala.

Njegovi prijatelji navode da su ga zatekli u nesvesti i prebacili u Hitnu pomoć u Lincu. Nesrećni čovek je pao u komu iz koje se više nije probudio.

– Zatekao sam ga kako leži sam na pločniku ispred lokala. Krv je išla iz ušiju i nosa i odmah smo pozvali Hitnu pomoć – priseća se detalja tragedije vidno potresen jedan od Lukićevih rođaka.

 

Dalibor je poreklom iz Velikog Popovca kod Petrovca na Mlavi i po profesiji je bio moler. Nije se dugo bavio tim poslom, već je godinama radio u železari Fest Alpina. Ima ćerku Lauru od 11 godina. Bio je vrlo društven i aktivan u srpskim klubovima na sportskim dešavanjima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija