• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

19.02.2015

21:21

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U BELOJ CRKVI Ubijen i raskomadan zbog 1.400 evra!

Vesti

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U BELOJ CRKVI Ubijen i raskomadan zbog 1.400 evra!

Podeli vest

Milan Grujičić (39) iz Bele Crkve sekirom je u svojoj kući ubio prijatelja Pavela Anku (75), oteo mu 1.400 evra, onda ga motornom testerom isekao na komade, spakovao u kese i sakrio u zamrzivaču!

Svirepi zločin odigrao se još 9. februara, a monstrum je punih deset dana, sve do hapšenja, mirno živeo u kući pored isečenog i zamrznutog leša!

Trgovao ljudima
Milan je ranije hapšen u Rumuniji zbog trgovine ljudima, dok u Srbiji ima čist dosije

Što je najstrašnije, Grujičić verovatno nikada ne bi bio ni otkriven da se nije spetljao kada su policijski inspektori, istražujući Pavelov nestanak, došli i do njega.

- Nismo imali nijedan trag! Ništa nije ukazivalo da je Milan ubica. Kada je 13. februara Pavelov sin prijavio nestanak, krenuli smo da obiđemo sve njegove prijatelje. Kada smo došli kod Grujičića, on se sav spetljao, počeo je bez ikakvog razloga da se znoji i muca... Bio nam je sumnjiv, pa smo ušli u kuću da pregledamo prostorije. Kad je kolega otvorio zamrzivač, imao je šta da vidi! Pred njegovim očima bili su odsečeni delovi tela, u pokidanoj garderobi, umotani u kese! Videlo se da ga je Milan sekao na komade obučenog... - opisuje za Informer policajac koji je bio uključen u istragu.

Prema njegovim rečima, monstrum je odmah priznao zločin:

Milan ga je ubio samo da bi mu oteo pare i to je cela istina. Monstrum ga je raskomadao zbog 1.400 evra
Marijan, Pavelov brat od strica

- Kad smo ga pitali šta je ovo u zamrzivaču, samo je sagnuo glavu i rekao da je to Pavel, da ga je ubio sekirom i isekao motorkom...

Milan i Pavel su godinama zajedno trgovali starim stvarima i sekundarnim sirovinama, a i privatno su se družili.

- Ubica je rekao da je Pavel došao kod njega 9. februara i da je znao da ovaj ima pare kod sebe. Uzeo je sekiru, smrskao mu glavu, pa mu je odmah potom i odsekao. Onda je uzeo motornu testeru i sekao deo po deo tela, koje je stavio u kese i strpao u zamrzivač - opisuje naš izvor.

Informer

Kao da je kopirao "mirijevskog kasapina"

Milan Grujičić kao da je kopirao takozvanog mirijevskog kasapina Obrena Zirojevića, koji je krajem januara ubio i raskomadao Draga Mašulovića u svom stanu. U nastavku teksta pročitajte nekoliko zastrašujućih sličnosti:
* Milan i Pavel su, kao i Obren i Drago, bili prijatelji i poslovno su sarađivali
* U oba slučaja glavni motiv bio je novac - Grujić je opljačkao Pavela, a Obren svojoj žrtvi nije želeo da vrati dug od 20.000 evra
* Oba monstruma su likvidirala i sekla žrtve u svojim stanovima, a delove tela su spakovala u kese
* Pavel je delove leša čuvao u frizu, a Obren je većinu delova tela svoje žrtve prebacio u Mašulovićevu garažu, gde su i pronađeni, ali je u stanu čuvao dve odsečene butine. Jedna je bila u frižideru, a druga u "bunkeru" u potkrovlju.
* Ni Milan ni Obren nisu jasno objasnili zašto su delove tela čuvali u kući

Kako saznajemo, Milan Grujičić u Srbiji ima čist dosije i nema čak ni prekršajnu prijavu, ali je utvrđeno da je ranije hapšen i osuđivan u Rumuniji, i to zbog trgovine ljudima.

Pavelov brat od strica Marijan ispričao nam je da je prethodnih dana, tragajući za Pavelom, i on posetio Milana.

- Ljubazno me je primio i skuvao mi kafu. Pitao sam ga da li je Pavel bio kod njega 9. februara, kad je i nestao, a on mi je rekao da jeste, ali da je bio kratko i da je otišao. Onda mi se tokom razgovora odjednom pohvalio kako ima 1.400 evra kod sebe i pokazao mi svežanj novčanica. To mi je bilo veoma čudno, pomislio sam: Odakle njemu toliki novac kad znam da je beda i da nema 'leba da jede? - priča Marijan.

Pavel se, kaže on, povremeno družio sa Milanom i kupovao od njega stare stvari i sekundarne sirovine.

- Milan ga je ubio samo da bi mu oteo pare i to je cela istina. Monstrum ga je raskomadao zbog 1.400 evra koje je brat imao kod sebe - ogorčen je Marijan. 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija