• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer

23.02.2015

15:19

LELEK NAD BATAJNICOM I PITANJE - ZAŠTO? Sahranjen mladić, žrtva surovog napada mačetom

Vesti

LELEK NAD BATAJNICOM I PITANJE - ZAŠTO? Sahranjen mladić, žrtva surovog napada mačetom

Podeli vest

Nekoliko stotina ljudi, članova porodice i prijatelja, ispratili su danas na večni počinak Stevana Katilovića, koga je mačetom navodno ubio Petar Knežević iz Batajnice

Katilović je sahranjen u 13 sati na Batajničkom groblju, kojim su odzvanjali jauci njegovih najbližih.

I dalje u neverici što njegovog dugogodišnjeg prijatelja više nema, Stevanov drug Srđan održao je posmrtni govor.

Zoran Sinko

- Otišao si bez pozdrava, tuđom krivicom. Svi mi imamo mane, ali tvojih nisam uspeo da se setim. Ne da bih sad ovde nabrajao, već da bih pokušao da shvatim zašto ti se ovo dogodilo - i nisam mogao da smislim nijednu. Voleo si život, ljude, životinje i decu koju nisi dočekao da imaš. Svima si uveseljavao živote jer si umeo da voliš, a sada nam samo ostaje da o tebi uzdignute glave pričamo onima koji te nisu poznavali. Ponosni smo što si bio naš prijatelj - rekao je Stevanov prijatelj.

Zoran Sinko

Stevanova supruga koja je kobne noći gledala iz njihovog automobila kako pomahnitali starac ubija njenog supruga, bila je skrhana bolom, sve vreme moleći Stevana da se vrati sa njom kući.

- Molim te Stevo, molim te, dušo moja, ustani odatle. Molim vas pustite me što bliže njemu. Ne idi tamo, idemo kući ljubavi. Ne daj da me vode bez tebe - ponavljala je Nevena Katilović.

Zoran Sinko

Stevan Katilović ubijen je 16. februara, kada ga je osumnjičeni Petar K. nakon svađe u saobraćaju napao mačetom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija