• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2015

16:56

PSIHO SA VRAČARA Teodora u zatvorskoj ludnici!

Vesti

PSIHO SA VRAČARA Teodora u zatvorskoj ludnici!

Podeli vest

Teodora Viktorović, koja je satarom ubila majku i baku, nakon saslušanja u tužilaštvu smeštena je na odeljenje gde se čuvaju najteži psihijatrijski slučajevi. Provela je noć mirno, iako je veoma depresivna i utučena

Teodora Viktorović (38), koja je u stanu na Vračaru u Beogradu satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91), smeštena je preksinoć na specijalno odeljenje Zatvorske bolnice u Beogradu, gde se čuvaju najteži psihijatrijski slučajevi!

Noć između srede i četvrtka, nakon saslušanja u tužilaštvu i priznanja krivice, provela je relativno mirno u samici iako je veoma utučena i depresivna.

Pati za decom

Naš odlično obavešten izvor kaže da je Teodora u vrlo teškom psihičkom stanju.

- Teško joj je, što zbog suočenja sa zločinom koji je počinila i razdvojenosti od dece, ali i zbog apstinencijalne krize, s obzirom na njenu dugogodišnju zavisnost od alkohola i droge. I pored svega toga za sada nije napravila nikakav incident - kaže naš sagovornik.

NEVEROVATNO Grupa podrške
na Fejsbuku?!

Izvesni V. K. otvorio je na Fejsbuku stranicu "Grupa podrške Teodori Viktorović" na kojoj je, za sada, on jedini član! Na stranici se, između ostalog, navodi da je ona "mučenik i heroj" i V. K. traži da Teodora bude oslobođena:
"Ljudi, Teodora je ubila iz samoodbrane, ona je dobri mali anđeo, naš mali hrabri lav. Pomozimo joj i daj bože da je nagradi država. Sloboda za našu Teodoru!!!"

Teodorin suprug Borislav Stamenkov pušten je da se do daljeg brani sa slobode, što je verovatno iskoristio da odmah ode kod brata, koji je preuzeo brigu o njihovo dvoje maloletne dece.

Još nije izvesno da li će se i on teretiti za saučesništvo u surovom zločinu u stanu na Vračaru. On je na saslušanju negirao da ima bilo kakve veze sa dvostrukim ubistvom i postupcima svoje supruge, a i ona ga je zaštitila u svom iskazu, potvrdivši da on nema nikakve veze sa masakrom.

Kako saznajemo, Teodorino neuropsihijatrijsko veštačenje biće od presudnog značaja za njenu dalju sudbinu i eventualnu visinu i vrstu kazne.

Advokat Nebojša Milosavljević kaže za Informer da je za teško ubistvo najniža propisana kazna od 10 godina zatvora, odnosno od 30 do 40 godina u slučaju da se dokaže svesna namera ili umišljaj da se nekom oduzme život.

Pošto je reč o dugogodišnjem narkomanu, a bila je pijana u trenutku zločina, to bi mogle biti olakšavajuće okolnosti
Advokat Nebojša Milosavljević

- S obzirom na to da je reč o dugogodišnjem narkomanu i da je ona bila pijana u trenutku zločina, to mogu na sudu da budu olakšavajuće okolnosti u smislu da nije bila u stanju da upravlja svojim postupcima. Moguće čak i da je u pitanju bila i postporođajna depresija ili neka druga patologija. I u tom slučaju mogla bi da bude blaže kažnjena ili čak upućena na lečenje u Zatvorsku bolnicu - objašnjava Milosavljević.

Prekipelo joj zvocanje

Tela Ljiljane i Ivanke Đukić nađena su u krevetima u njihovom stanu u Mileševskoj 33 izmasakrirana satarom na kojoj su nađeni Teodorini otisci prstiju. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imala preko 3,5 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo.

Sama je priznala da je neposredno pred masakr popila litar votke u kombinaciji sa dve vrste tableta za smirenje, iznervirana zbog majčinog "zvocanja". 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija