• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.03.2015

15:57

UHAPŠENA TRI MLADIĆA Lumpovali sa devojkom, pa je slučajno ubili autom?!

Vesti

UHAPŠENA TRI MLADIĆA Lumpovali sa devojkom, pa je slučajno ubili autom?!

Podeli vest

Aleksandra Antić (23) se provodila sa trojicom mladića u kafiću "Bonito" i nasmejani su izašli napolje. Jedan momak je turiranjem verovatno hteo da je uplaši, ali je vozilo krenulo i pregazilo je, Policija je uhapsila tri mladića D.D. (1993), M.R. (1992) i A.Š. (1992), koji se sumnjiče da su odgovorni za smrt Aleksandre O.Z. i V.R, koji su bili na vikend odsustvu, deportovani su u Okružni zatvor u Leskovcu.

Lekari su zbog ozbiljnosti povreda i preloma pomislili da se radi o ubistvu, pa su obavestili policiju

- Sumnja se da su oni, 7. marta ispred kafane „Bonito“ u beogradskom naselju Medaković napali O.Z. (1982) i V.R. (1982) i devojku, koja je na licu mesta preminula od zadobijenih povreda -  kažu u policiji.

Antićeva je u noći između petka i subote lumpovala u kafiću "Bonito" sa trojicom mladića i svi su nasmejani izašli iz lokala. Iako se najpre mislilo da ju je tu neko pretukao nasmrt, ispostavilo se da je jedan od mladića verovatno želeo da je uplaši turirajući auto, glumeći kao da će je udariti kolima, ali je vozilo brzo krenulo napred i zaista je pregazilo!

Aleksandru su oko 3.15 sa smrskanom lobanjom i brojnim povredama po telu ispred Hitne pomoći dovezla trojica prijatelja sa kojima je provela veče u kafani. Izbacili su je iz kola, a zatim pobegli.

Informer

Lekari su zbog ozbiljnosti povreda i brojnih preloma pomislili da se radi o ubistvu, pa su odmah obavestili policiju. Trojica mladića su brzo uhapšena, a jedan od njih je kazao da je Aleksandra pregažena sasvim slučajno.

Provode se po celu noć

Radnik iz obližnjeg auto-servisa kaže da se u "Bonitu" skupljaju uglavnom Romi, koji lumpuju po celu noć.
- Viđao sam često i tu devojku ispred kafića. Tamo se stalno skupljao jedan isti krug ljudi, ko zna šta je ona tamo radila s njima svako veče. Nama nisu pravili neke probleme - kaže on.

- Navodno, ona je trebalo sa njima da ide dalje u provod. Prijatelj koji je bio za volanom automobila je rekao da je auto slučajno naglo krenuo i udario je - kazao je naš izvor iz istrage.

Obdukcija tela pokojne devojke biće urađena danas, nakon čega će sudija za prethodni postupak i nadležni tužilac saslušati trojicu privedenih mladića.

Vlasnica kafića "Bonito" ispričala nam je da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

- Bili su veseli, a ta devojka je čak igrala na stolicama. Nije bilo nikakve svađe ni tuče. Izašli su oko pola tri, a nešto kasnije došla je policija i tad sam saznala šta se desilo. Ja nemam nikakve veze sa tim - ispričala je vlasnica.

Aleksandrin poznanik koga smo juče zatekli u blizini kafića "Bonito" kaže da je ona volela provod i da je često išla na muziku sa jednom drugaricom.

- Uvek je bila vesela i dobro raspoložena. Čuo sam da ima i nekog muža i da su živeli sa njenom majkom, ali ga nikad nisam video s njom - kaže ovaj mladić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija