• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

15.03.2015

16:29

MUK U NOVOM PAZARU Sahranjeni lekar Dževad  Ljajić i nastradala beba

Vesti

MUK U NOVOM PAZARU Sahranjeni lekar Dževad Ljajić i nastradala beba

Podeli vest

Lekar anesteziolog Dževad Ljajić i beba stara pet dana, koji su stradali kada se helikopter Vojske Srbije u petak srušio kod aerodroma "Nikola Tesla" sahranjeni su danas u Novom Pazaru

Pre sahrane u džamiji na Paricama u Novom Pazaru obavljena je molitva za umrle (dženaza namaz) pored njegovog tela, a sahrani je, mimo muslimanskih običaja, prisustvovala Dževadova supruga Šefka koja je ispred džamije nekoliko puta pala u nesvest.

Ona je za informer.rs rekla da joj nije preostalo ništa drugo nego da sad kad je ostala bez najvećeg oslonca u životu život posveti dvojici sinova, Mehmedu (2) i Ramizu (6).

Nadomak Novog Pazara u selu Slatina sahranjen je i dečak star pet dana, kome su roditelji dali ime Šahin, po dedi. Kako za naš portal navodi rođak porodice Fido Ademović, sahrani je prisustvovao i bebin otac Aldin kog su iz niškog zatvora, uz pratnju policije, dovezli do seoskog groblja. 

Ranije danas sahranjen je i anestetičar Miroslav Veselinović, a sahrani obojice radnika novopazarske bolnice prisustvovali su savetnik predsednika Srbije Milorad Simić, potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić, predstavnici ministarstva vojske i zdravlja, kao i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović.

Prethodno je održana komemoracija u Opštoj bolnici na kojoj je gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović rekao da će porodici poginulog lekara biti rešeno stambeno pitanje, a da će supruga Miroslava Veselinovića dobiti stalni posao.

- Uz pomoć vlasnika zgrade u kojoj porodica Ljajić iznajmljuje stan, njima smo rešili stambeno pitanje. Supruga Miroslava Veselinovića dobiće stalno zaposlenje - rekao je Mahmutović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17