• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

30.03.2015

11:50

PIJAN "AUDIJEM" UBIO TROJE MLADIH, osuđen na osam godina zatvora!

Vesti

PIJAN "AUDIJEM" UBIO TROJE MLADIH, osuđen na osam godina zatvora!

Podeli vest

Despot Vranić (21) iz Novog Sada osuđen je na kaznu od osam godina zatvora zbog izazivanje saobraćajne nesreće u junu prošle godine, kada je na licu mesta poginulo troje dvadesetogodišnjaka - Milica Ležimirac, Vladica Matović i Aleksandar Marić

   

Oni su bili u automobilu marke "golf" kada je na semaforu na raskrsnici bulevara Oslobođenja i cara Lazara u Novom Sadu na njih "audijem A 8" naleteo Vranić.

Prema nalazima veštaka, Vranić je vozio brzinom od oko 177 kilometara na sat, a izmereno je da je tom prilikom imao 1,47 promila alkohola u krvi.

Vranić se na sudu branio da je vozio malo većom brzinom od dozvoljene, do 90 km na čas, ali ne i onom koji su utvrdili veštaci. Takođe, rekao je da nije pio pre nesreće, već da je posle udesa osetio strašnu žeđ, pa je "potegao" rakiju iz flaše koja je bila u kolima.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJovan

pre 9 godina

Bravo srpski "delioci pravde"Pokazali ste po ko zna koji put ne samo kakvi ste delioci, vec kakvi ste neljudi.Vi ste cisti ozakonjeni krimosi, dela vasa govore to, a ne ja. 85% gradjana u ovoj jadnoj i bednoj drzavi, koja nosi to lepo ime, misli tako i zna sigurno da imate svoju tarifu -- sto visa sudska instanca, ti visa tarifa, pa ko moze, taj ce prema tome dobiti i presudu. Vi ste bruka ne za struku cec za ljudski rod. I jos Premijer kaze da niko nema pravo da se mesa SUDIJAMA u rad i da komentarise njihove presude.Neverovatno,pa u cije ime vi sudite, onda izbacite floskulu: U ime naroda, kojeg to naroda? Onog sti misli da je Premijer u pravu. Za to i Srbiji kriminalci mogu imati i svoje barjake i slobodno kao i do sad pljackati tuci prebijati i ubijati, jer VI ste njihovi pokrovitelji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17