• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.04.2015

20:18

KRVAVI OBRAČUN NA ZVEZDARI Sačekuša za dilera!

Vesti

KRVAVI OBRAČUN NA ZVEZDARI Sačekuša za dilera!

Podeli vest

U obračunu narkodilera na Zvezdari, oko 20 časova ubijen je Jovica Radonjić (35), pripadnik kriminalne grupe "Firma", a teško je ranjen Miloš M. (27)

Obračun se dogodio ispred kuće ubijenog Radonjića u Ulici Ante Bogićevića.

Radonjić i Miloš bili su u džipu marke Ševrolet koji su zaustavili ispred zgrade u kojoj je Radonjić živeo. Kada su izašli iz džipa, prišao im je ubica i ispalio najmanje 10 metaka iz vatrenog oružja. Radonjić je pogođen u grudi i odmah je podlegao povredama.

Nepoznate osobe otvorile su vatru u dvojicu mladić koja su bila ispred kuće! Jovica Radonjić preminuo je na licu mesta. Drugi ranjeni prevezen je u bolnicu u teško stanju!

Radonjić je, inače, svojevremeno pripadao grupi "Firma" kojom je praktično komandovao Miladin Suvajdžić, zvani Đura Mutavi, koji je za račun "zemunskog klana“ rasturao narkotike na teritoriji Vojvodine.

Ova kriminalna grupa bila je suprostavljena "veterničkom klanu" čiji je vođa Nenad Opačić ubijen u februaru ove godine, a koji je inače bio u dugogodišnjem sukobu sa Đurom Mutavim.

Radonjić je bio osumnjičen za ubistvo boksera Uglješe Ljubojevića, februara 2003. godine, člana Opačićeve grupe, ali na kraju nije bio I optužen za ovo ubistvo.

Presudom Specijalnog suda u Beogradu u oktobru 2005. godine, kao pripadnik „firme“, osuđen je zbog učestvovanja u dilovanju narkotika. Dobio je četiri godine robije.

Tvrdio je tokom suđenja da je samo prepakivao heroin, a optužio je Suvajdžića da je mnoge pripadnike ucenjivao da za njega preprodaju narkotike. Suvajdžić je u međuvremenu od prvooptuženog postao svedok-saradnik.

Poslednji put je hapšen u decembru prošle godine u kafiću "Museum" u centru Beograda, kada su kod njega i još četiri momka pronađena četiri pištolja i revolver.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mileta

pre 9 godina

Slucajno ubijen diler iz cg,a sta rade drugo u Srbiji?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija