• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

20.04.2015

12:48

STRAVIČAN ZLOČIN U BEOGRADU Ubio konobaricu, pa presudio sebi!

Vesti

STRAVIČAN ZLOČIN U BEOGRADU Ubio konobaricu, pa presudio sebi!

Podeli vest

Goran Milanović (50) ubio je konobaricu Slavicu Rakulj (49), u kafiću "Frači" u ulici Strahinjića bana, nakon čega je izvršio samoubistvo

Kako saznajemo, Milanović je ubio bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) u kafiću "Frači" u centru Beograda, gde je ona radila! Pomahnitali čovek joj je ispalio četiri metka u leđa, a potom je pištolj uperio i u šankera, ali je metak zaglavio u cevi! Kad je Goran osposobio pištolj, otišao je u magacin lokala i pucao sebi u glavu!

Krvava drama odigrala se oko podneva, na uglu Francuske i Ulice Strahinjića Bana na Dorćolu. 

Kako saznajemo, Goran i Slavica su prošle godine započeli ljubavnu vezu, a raskinuli su pre nekoliko meseci. On nije mogao da se pomiri sa tim, pa je proganjao nesrećnu ženu i slao joj preteće poruke.
- Slavici je dojadilo to proganjanje, pa ga je prijavila policiji i u međuvremenu izdejstvovala da Goran dobije zabranu prilaska. Međutim, on se juče pojavio u tom kafiću u kom Slavica radi kao poslovođa, ali često i pomaže osoblju, služeći goste. Kad je videla Gorana, nije htela da pozove policiju i pristala je da porazgovara s njim. Verovala je da će ga konačno ubediti da prestane da je proganja - priča naš izvor blizak istrazi.
Informer

Bivši ljubanici seli su za sto u kafiću, jer je bašta bila puna gostiju.
- Puna dva sata su razgovarali. Verovatno ju je molio da mu se vrati, obećavao da će se promeniti... Međutim, u jednom momentu je postao aresivan. Izvadio je pištolj, a Slavica je krenula da beži. On je hladnokrvno zapucao u nju i na mestu je ubio - objašnjava naš sagovornik.

U trenutku kad je Goran podigao pištolj, šanker je zgrabio stolicu u nameri da gađa napadača i spasi koleginicu, ali bilo je kasno. Slavica je izrešetana sa četiri metka, a Goran je potom uperio cev u šankera.
- Povukao je okidač, ali je metak ostao zaglavljen. Dok je Goran pokušavao da osposobi pištolj, konobar se sakrio u šanku. Kada je ubica vratio metak u cev, mirno je otišao u magacin i tamo pucao sebi u glavu - dodaje naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bibika

pre 9 godina

Ne mogu da verujem, pa nismo se ni razbudili.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17