• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.05.2015

15:12

KLUB NA VODI TUŽI VESNU JUGOVIĆ Nismo krivi za Molotovljev koktel!

Vesti

KLUB NA VODI TUŽI VESNU JUGOVIĆ Nismo krivi za Molotovljev koktel!

Podeli vest

Na splav "Eko kuća" Vesne Jugović neko je u noći između četvrtka i petka bacio tri Molotovljeva koktela, a pošto je poznata novinarka za to optužila nekoga ko je "preskočio sa susednog splava" sa kojim je inače u višemesečnpom problemu, oglasio se i menadžmnet tog kluba

Povodom medijskih napisa koji su usmereni protiv splava "Shake'N'Shake", menadžment kluba poslao je medijima saopštenmje sledeće saopštenje:

"Ovim putem želimo da demantujemo neistinite izjave Vesne Jugović koje su prenete u medijima. Apsolutna je neistina da je bilo ko sa našeg splava "preskočio" na brod Vesne Jugović i namerno izazvao požar. Na našem splavu postoji dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje koje je ovim povodom i dalo izjave istražnim organima. Zabrinuti smo zbog učestalih verbalnih napada od strane Vesne Jugović, i iskoristićemo sva pravna i zakonska sredstva kako bismo se od istih zaštitili. Iskreno se nadamo se da će istražni organi u kratkom vremenskom roku utvrditi sve činjenice i rasvetliti detalje poslednjih događaja. Verujemo u rad državnih organa Republike Srbije kao i da će se u skladu sa zakonom identifikovati odgovorna lica. Nama ne preostaje ništa drugo već da potražimo sudsku zaštitu od Vesne Jugović u vezi sa neistinama koje je iznela".

Public

Da podsetimo, nepoznati muškarac je upao na splav Vesne Jugović da Vinče, razbio prozor i ubacio tri Molotovljeva koktela. U tom trenutku u brodu su se nalazila četvorica muzičara: trojica Holanđana i naš Slobodan Trkulja

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vev

pre 8 godina

A gde je fotka novinare? Prostor izmedju ta dva splava i Leonarda ? Nebitna je ta Vesna u ovom slucaju jer brodom tuda stalno prolazim i svi mi sa reke znamo da samo na silu i bahato neko moze da uglavi svoj splav izmedju 2 postojeca i to samo na metar dva udaljenosti! To se zna koji je to profil ljudi koji se tako ponasaju. Ma de bi oni ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija