• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2015

10:38

DVA SUDARA U BEOGRADU Povređena dvojica muškaraca

Vesti

DVA SUDARA U BEOGRADU Povređena dvojica muškaraca

Podeli vest

Putnik u autobusu, star oko 34 godine, povređen je u sudaru autobusa GSP i putničkog vozila na uglu Bulevara Vojvode Mišića i Ruske ulice u Beogradu, preko puta Beogradskog sajma

 

 

Nesreća se dogodila jutros oko 08.45 časova.

Muškarac je zadobio istegnuće vrata i povredu grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako su preneli beogradski elektronski mediji, sudarili su se autobus GSP-a i putničko vozilo, a saobraćaj se kod Beogradskog sajma obavljao usporeno.

Portparol Hitne pomoći je dodala da se, takođe, dogodio i saobraćajni udes na starom Železničkom mostu u kojem je muškarac star oko 61 godinu zadobio povrede glave i leđa i da je prevezen u Urgentni centar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija