• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

07.05.2015

16:16

DRAMA U PAZARU Nožem napao đaka u učionici!

Vesti

DRAMA U PAZARU Nožem napao đaka u učionici!

Podeli vest

Novopazarska policija uhapsila je Abdul Kerima B. (19) koji je na sred časa u Osnovnoj školi Desanka Maksimović upao u učionicu i nožem napao učenika osmog razreda. Tom prilikom, povredio je jednu učenicu koju je posekao po ruci

Izvor Informera iz istrage kaže da je Abdul Kerim u ovu školu sa nožem u ruci ušao potpuno neometano.

- Čas je bio u toku kada je ušao u školu i krenuo ka učionici u kojoj je bio đak sa kojim je bio u sukobu. Ušetao je u učionicu, izvadio nož i zalateo se ka učeniku koji je u tom trenutku sedeo. Nastavnica je brzo reagovala, bukvalno potrčala ka njemu, a u pomoć su joj priskočili i đaci. Tada je došlo do opšteg meteža u učionici, a tom prilikom jedna učenica je zadobila posekotinu na ruci - kaže za Informer izvor iz istrage i dodaje da policija proverava kako je Abdul Kerim znao u kojoj učionici se nalazio đak sa kojim je bio u sukobu.

Napadao i ranije

Abdul Kerim B. je pre dvadesetak dana u centru Novog Pazara nožem lakše ranio muškarca (36). U septembru prošle godine, zajedno sa još trojicom mladića, nožem je teško povredio dvojicu učenika Škole za dizajn tekstila i kože. Nakon toga, bio je u bekstvu dvadesetak dana, dobio krivičnu prijavu za ubistvo u pokušaju, ali je ubrzo pušten iz pritvora.

Učenica koja je stala između napadača iz svog druga iz odeljenja zadobila je posekotinu na ruci. Ukazana joj je lekarska pomoć, oseća se dobro ali je još uvek u šoku.

Napadač je uspeo da pobegne iz škole, ali ga je u školskom dvorištu zaustavio policajac koji nije znao da se napad dogodio.

- Abdul Kerim je odranije poznat policiji i školski policajac ga je zaustavio i pretresao ga. Kod njega je pronašao nož i zbog toga ga priveo u policijsku stanicu. Tek kasnije je usledila prijava iz škole i onda su se kockice složile - ističe naš izvor.

Ovaj napad nadležni tužilac okarakterisao je kao nasilničko ponašanje, a napadaču je određen pritvor do 48 časova. Niko iz ove škole nije želeo da govori o napadu na učenika tokom časa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija