• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj, Keković

08.05.2015

17:00

EKSKLUZIVNO Istraga protiv Čumeta zbog miliona na bračnom krevetu!

Vesti

EKSKLUZIVNO Istraga protiv Čumeta zbog miliona na bračnom krevetu!

Podeli vest

Nakon što je Informer objavio sliku Čumetove ćerke pored gomile od 2,2 miliona evra u kešu, tužilaštvo je izdalo nalog policiji da ispita poreklo tih para

Više tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji da proveri otkud svedoku saradniku Ljubiši Buhi Čumetu milioni evra u kešu koje je slikao u svojoj kući u Surčinu!

Nalog za proveru izdat je nakon što je Informer ekskluzivno objavio fotografije na kojima se vidi Čumetova maloletna ćerka kako sedi na njegovom krevetu pored više od dva miliona evra u kešu!

Bacao novčanice

Izvor iz beogradskog Višeg tužilaštva potvrdio nam je da je naložena provera novca.

- Izdat je nalog policiji da proveri sve u vezi s tim parama. Pre svega, njihovo poreklo, da li su legalno stečene, zašto ih drži u kući i gde se sad nalazi taj keš - otkriva naš izvor.

Kako kaže, policija će već danas ili sutra obaviti razgovore sa Ljubišom, ali i sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Ivanom Buhom, koja nam je ustupila ove fotografije.

Informer

Ivana je želela da ih objavimo kako bi demantovala Čumetovu izjavu za naš list da on u kući ne drži keš. Navela je da su fotografije nastale u oktobru 2014, mesec dana pre nego što će Buha biti uhapšen zbog nasilja u porodici i napada na njeno obezbeđenje.

Kako je keš stigao u Srbiju?

Više tužilaštvo zanima i kako je Čume tolike pare jesenas doneo iz Francuske:
- Policija će proveriti navode Ivane Buhe da je njen suprug oktobra 2014. iz Francuske doneo 10 miliona evra sa kojima je fotografisao ćerku. Ako se to ispostavi kao tačno, Čume će morati da ispriča kojim poslom je zaradio taj novac, kako ga je izneo iz Francuske i preneo preko naše granice.

- Novac je privatnim avionom doneo iz Francuske, mislim da je u pitanju bilo 10 miliona evra. Čim je stigao kući, odmah je počeo da se bahati, da baca novčanice naokolo, a onda je našu maloletnu ćerku slikao na bračnom krevetu sa delom tih para na gomili - izjavila je Ivana.

Ona je pre petnaestak dana optužila Čumeta da je iz sefa sklonio tih 10 miliona evra i njen skupoceni nakit, a potom prijavio policiji da je opljačkan. S druge strane, Čume tvrdi da je u vreme dok je bio u pritvoru Ivana sa drugaricom obila taj sef, ali da u njemu nije bilo novca, već samo "papiri i nešto nakita".

Nije budala

- Pa koja budala još drži milione keša u kući? - izjavio je Čume u razgovoru za naš list, a revoltirana Ivana odmah nam je prosledila fotografije sa gomilom evra iz porodičnog doma bračnog para Buha.

- Fotografije dokazuju da Čume laže! Evo, crno na belo, kad se bahatio i našu ćerku slikao pored miliona - kazala je ona.

Podsetimo, Ivana Buha je javno optužila Čumeta da ubija i otima po Srbiji, i da mu niko ništa ne može. Buha je na to odgovorio da je Ivana psihički obolela osoba i pokazao nam njenu medicinsku dokumentaciju.

Buha juče nije želeo da odgovori na brojne pozive i poruke našeg novinara. Ivana nam je poručila da je već otkrila dovoljno Čumetovih tajni i da će sve ostalo reći istražnim organima


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gici

pre 8 godina

Kakvu lopužu država štiti,u nekoj drugoj državi bio bi nesrećan slučaj i ćao....

lela

pre 8 godina

Baca novcanice po kuci. U breme kas se to dogadjalo, cuvala ga je policija.Koji apsurd. Drzva je trosila pare na obezbedjenje kriminalca koji baca pare po kucu, a ne moze sebi da plati obezbedjenje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija