• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.05.2015

18:00

TRESLA SE GORA... Čume se izgleda izvukao?!

Vesti

TRESLA SE GORA... Čume se izgleda izvukao?!

Podeli vest

Ljubiša Buha Čume (50) se, po svemu sudeći, neće naći pod istragom posle javnih optužbi njegove supruge Ivane Buhe (35) da je ubijao, otimao i da mu niko ništa ne može!

Ivana je, kako saznajemo, u policiji izjavila da nema direktnih i konkretnih dokaza o njegovim prljavim poslovima, već da je sve to čula od "pojedinih ljudi iz Čumetovog okruženja". Naš odlično obavešteni izvor iz policije otkriva da zbog toga nema nikakve šanse da ona, posle svega, postane svedok protiv još uvek zakonitog muža. Njena saznanja su, kako je rekao, posredna i neupotrebljiva, a Čume dosad nije saslušan jer Više tužilaštvo to nije ni tražilo.

Ivanina saznanja o Čumetu su neupotrebljiva i tužilaštvo nije ni tražilo njegov iskaz
Izvor iz policije

Podsetimo, Informer je od odlično obaveštenog izvora saznao da je prethodnih dana "presretnuto" nekoliko Čumetovih telefonskih razgovora u kojima je bivši šef "surčinskog klana" nudio Ivani ozbiljan novac samo da prestane javno da priča o njemu i da ga optužuje! Zanimljivo je i da je Ivana pre saslušanja u policiji iznenada "spustila loptu" i odlučila je da ga više ne optužuje u medijima.

Čume je 3. aprila sklopio sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom zbog napada na suprugu i dvojicu policajca iz njenog obezbeđenja krajem novembra. Osuđen je na godinu dana zatvora i, posle pet meseci provedenih u CZ, upućen je u kućni pritvor sa elektronskom nanogicom.

Čim je stigao kući, prijavio je policiji da mu je neko obio sef i za to optužio suprugu! Rekao je da je u sefu bilo nešto nakita i dokumenata. Ivana je sve to negirala, tvrdeći da je Čume lažirao pljačku. Od tada kreće njihov "rat" preko novina i uzajamne optužbe da su psihički bolesni! Ivana ga je preko Informera optužila za najteža krivična dela i da je jesenas, pre nego što je uhapšen, doneo iz Francuske privatnim avionom 10 miliona evra u kešu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 8 godina

Tesko Cumetu. Koliko li ga je kostala izjava supruge.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija