• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stojadinović

18.06.2015

17:57

OBRAČUN KOD OSNOVNE ŠKOLE NA VRAČARU Dvojica ranjena zbog droge?

Vesti

OBRAČUN KOD OSNOVNE ŠKOLE NA VRAČARU Dvojica ranjena zbog droge?

Podeli vest

Nenad K. (42) je teško ranjen, a Vladan L. (43) brutalno pretučen u žestokom obračunu koji se desio danas oko 16 sati u Ulici Maksima Gorkog, pored OŠ "Dositej Obradović" na beorgadskom Vračaru

Obojica povređenih su poznati policiji, a portiv Vladana L. policija je podnela više od 120 krivičnih prijava za razna krivična dela 

U policiji kažu da trenutno nije poznat motiv tuče i obračuna u kome su učestvovala četvorica muškaraca, ali navode da je sve snimljeno sigurnosnim kamerama sa škole.

- U jednom trenutku je došlo do tuče i na snimcima se vidi kako dvojica muškaraca vade oružje i jedan od njih puca, dok drugi drškom pištolja više puta udara drugog u glavu. Kada su Nenad K. i Vladan L. pali, napadači su seli u crni auotmobil, najveraovatnije "audi" i pobegli - kaže naš sagovornik iz beogradske policije. 

Na lice mesta ubrzo je pored više patrola policije stigla i ekipa Hitne pomoći koja je Nenada K. sa ustrelnom ranom u stomaku i Vladana L. sa teškom povredom glave prevezla u Urgentni centar. 

U policiji kažu da će motiv obračuna biti poznat nakon završene istrage, alid a se pretpsotvalja da je u pozadiini obračun oko droge. Obojica povređenih su poznati policiji, a portiv Vladana L. policija je podnela više od 120 krivičnih prijava za razna krivična dela.

Direktorka škole Dragana Vukosavljević rekla je da je obavestila Hitnu pomoć i policiju kada su se pucnji čuli.

Ona je navela da je u tom trenutku bila sa dve saradnice u kancelariji, koje su, pošto su se čuli jauci, izašle da vide šta se dogodilo i da su u prvom trenutku pomislili da su deca bacala petarde jer je kraj školske godine.

- Jedna od njih se odmah vratila i rekla da su dva muškaraca povređena, krvava tu ispod drveta u blizini škole. Pozvala sam Hitnu pomoć i policiju, a posle sam izašla da vidim šta se desilo - rekla je direktorka škole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija