• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2015

18:26

MAFIJA RIJALITI 2! Ivana Buha: Čume je oteo našu ćerku!

Vesti

MAFIJA RIJALITI 2! Ivana Buha: Čume je oteo našu ćerku!

Podeli vest

Ivana Buha prijavila je juče policiji da joj je njen muž Ljubiša Buha Čume oteo ćerku!

U policijskoj stanici Surčin Ivana je inspektorima ispričala da je maloletnu A. B. poslednji put videla u ponedeljak, kada ju je Čume, po ranijem dogovoru, preuzeo na jedan dan.

- To veče sam je zvala, ali se nije javila na telefon, pa sam pomislila da je legla da spava... Ujutru sam je ponovo zvala na dva broja koja poseduje, ali me je neko stavio na "blok listu" i nikako nisam mogla da uspostavim poziv - priča vidno uznemirena Ivana.

Koči istragu

Sumnju da joj je dete oteto, kako tvrdi, Ivani je dodatno podgrejala činjenica da joj se ni Čume danima ne javlja na telefon.

- Išla sam u centar za socijalni rad da sa njima vidim šta da radim. Međutim, oni su me tamo šetali od kancelarije do kancelarije i ništa mi nisu pomogli... Na kraju sam otišla u policijsku stanicu u Surčin i prijavila otmicu, o čemu postoji službena beleška - objašnjava Ivana, koja se razvodi od Čumeta, prvog srpskog svedoka saradnika i bivšeg vođe surčinske mafije.

Tanjug

Policija u Surčinu, dodaje, ništa nije preduzela po njenoj prijavi, pa je juče otišla kod njih da proveri zašto istraga tapka u mestu.

- Dočekao me je inspektor Milovan Adamović, Čumetov prijatelj. Rekao mi je da su oni nemoćni. Kada sam zatražila da mi tu svoju izjavu da napismeno, on me uputio u centralu policije da prijavim ćerkin nestanak. Otišla sam u centralu, a tamo me je dočekao još jedan Čumetov prijatelj, policajac Popović. Saopštava mi da je on bog, ali da je u mom slučaju nemoćan - priča Ivana i dodaje da je tek tužilac podneo krivičnu prijavu protiv Čumeta:

 

Čume: Neće da gleda mamu sa drugim 

Čume, na drugoj strani, tvrdi da je Ivanin brat doveo dete kod njega i da se devojčica čula sa bakom i dekom. 

- Dete je kod mene, nema nikakve otmice. Ćerka ne želi da vidi majku jer ju je zatekla golu sa drugim čovekom u krevetu - tvrdi Čume.

- Počinjem da strahujem da je Čume jači od države. Molim policiju da proveri čime se bavi sada i da mi vrate ćerku.

Pljušte optužbe

Podsetimo, Ivana je optužila Čumeta da otima i ubija po Srbiji i da mu niko ništa ne može.

Navela je da je on jesenas, uoči hapšenja, doneo iz Francuske deset miliona evra u kešu i da je njihovu ćerku fotografisao pored dela tog novca.

Buha je na to odgovorio da je Ivana psihički bolesna osoba i da mediji njom manipulišu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija