• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2015

22:01

MAJKA DEVOJČICE IZ SVRLJIGA Ćerku su mi ucenili, pa naterali na seks!

Vesti

MAJKA DEVOJČICE IZ SVRLJIGA Ćerku su mi ucenili, pa naterali na seks!

Podeli vest

Saznala sam šta su joj školski drugovi uradili tek kad sam videla sliku kako oralno zadovoljava jednog od njih. Uništili su joj život, tražim najstrožu kaznu, priča majka 12-godišnje devojčice

Moju 12-godišnju ćerku su dvojica školskih drugova namamili u stan, zaključali, skinuli golu i na ucenu prinudili da ih oralno zadovoljava. Sve su to snimili i slike podelili po školi i društvenim mrežama. Uništili su život i njoj i našoj porodici i tražim najstrožu kaznu za male manijake, priča za Informer ogorčena majka iz Svrljiga, koja nije želela da joj otkrijemo identitet.

Ćutala od sramote

Stariji dečak se prestravio kad sam ga zvala. Kazao mi je: "Nemojte ići u policiju, nije ništa bilo"

Nesrećna devojčica pohađa šesti razred svrljiške osnovne škole, kao i dvojica dečaka koji su
orgijali s njom - jedan je takođe šesti razred i njen je vršnjak, a drugi je osmak i ima 14 godina.

Majka zlostavljane devojčice kaže da se sve desilo 28. maja u stanu mlađeg dečaka, a da je za to saznala tek 15 dana kasnije. Tada joj je ćerkina drugarica pokazala sliku na kojoj njeno dete oralno zadovoljava školskog druga!

Nadzor ili dom

U Centru za socijalni rad u Svrljigu saopšteno je da je njihova dužnost da sudiji za maloletnike predlože meru ukoliko se utvrdi da je počinio krivično delo.
- Možemo da predložimo vaspitne mere, kao što je pojačani nadzor staratelja ili roditelja, ili upućivanje u vaspitno-popravni dom. Koju meru ćemo izreći zavisiće od toga šta će biti utvrđeno u sudskom postupku - kazala je Jelena Đorđević, psiholog u Centru za Socijalni rad u Svrljigu.

- Ćerka je ćutala dve nedelje jer ju je bilo sramota da mi se poveri. Primetila sam da se u tom periodu promenila. Ućutala se, bila je tužna, iako je po prirodi vrlo vesela devojčica. Kada sam je pitala zbog čega je tako utučena, odgovarala je da joj smeta vrućina. Ko zna koliko bih ja još bila u zabludi da kod mene nije došla drugarica moje ćerke koja mi je pokazala tu strašnu fotografiju u mobilnom telefonu - priča šokirana majka.

Odmah je, kaže, pozvala mlađeg od dvojice dečaka, ali on se nije javljao na telefon.

- Onda sam pozvala ovog drugog, starijeg. On se prestravio, kazao mi je: "Nemojte ići u policiju, nije ništa bilo." Međutim, fotografije su bile dovoljan dokaz da se mojoj ćerki nešto užasno desilo. Odmah sam otišla u policiju sa ćerkom i podnela krivičnu prijavu protiv njih - priča ova žena.

Ucenjivali je fotomontažom

Advokat: Radiće se veštačenje

Dragan Lazarević, advokat osumnjičenog 14-godišnjaka, najavio je da će se raditi veštačenje njegovog klijenta i devojčice. Potrebno je, naime, utvrditi da li ima osnova za oslobađanje od kazne zbog obljube deteta ukoliko se utvrdi da su on i žrtva na približno istom nivou psihičke zrelosti.
- Za sada znamo da su njih troje bili zajedno i da se nešto desilo, ali očekujem da sud utvrdi ko je to sve inicirao i organizovao i da na osnovu toga donese odluku - kazao je Lazarević.

Prema njenim rečima, ćerka joj je sve detaljno priznala tek kada je ona videla sliku.

- Rekla mi je da su je odveli u stan ovog mlađeg dečaka. Kada su ušli unutra, zaključali su vrata i naredili joj da se skine. Ona je to odbila, a oni su joj kazali da imaju neke slike, koje su foto-montaža, a na kojoj je ona u nekim sramotnim situacijama. Zapretili su joj da će ih objaviti na Fejsbuku ako ih ne bude slušala. Ona se prestravila, a oni su posle radili sa njom šta su hteli - kaže majka nesrećne devojčice.

Ona ističe da su i ona i ćerka doživele ogromnu traumu.

- Osećamo se osramoćeno, ćerku moram da odvedem kod psihijatra. Moram da je zaštitim od daljeg uznemiravanja, ko zna koliko ima takvih fotografija. Čula sam da postoji i video-snimak, ne znam šta ću ako se pojavi na društvenim mrežama. Jedino mi preostaje da se borim da se njeni mučitelji ne izvuku nekažnjeno kako druge devojčice ne bi doživele isto što i moja ćerka. Založiću se da se promeni zakon koji štiti maloletnike i da se smanji granica njihove krivične odgovornosti - najavljuje majka zlostavljanog deteta.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danijela

pre 8 godina

Ja sam majka maloletne devojcice ,dok citam ovaj tekst ne mogu da ostanem ravnodusna na ovo sto se desilo .Nadam se da se ni jednom detetu ovo vise nece desiti i da ce pocinioci biti kaznjeni UZAS, SRAMOTA..

bubasvaba

pre 8 godina

Kakvo vestacenje sta ce utvrditi da je ona njih naterala na sve to ako tatini i mamini sinovi imaju pare ?? . Oba nasilnika u popravni dom na teret roditelja ne na teret drzave HITNO!!!! ZA PRIMER DRUGIMA !!!!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20