• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2015

09:59

LJUBIŠA BUHA OTVORIO DUŠU: Žena mi je kurva, a makro joj policajac!

Vesti

LJUBIŠA BUHA OTVORIO DUŠU: Žena mi je kurva, a makro joj policajac!

Podeli vest

Imam svedoka koji je spreman da potvrdi da je platio mojoj supruzi Ivani 50 evra za seksualne usluge. Njen vozač joj dovodi klijente u stan na Vračaru, tvrdi Čume

Moja žena je prostitutka, a makro joj je policajac iz njenog obezbeđenja. Imam svedoka koji je spreman da potvrdi da je platio Ivani 50 evra za seksualne usluge, kaže za Informer Ljubiša Buha Čume, bivši vođa surčinske mafije i prvi svedok saradnik.

IMAM DOKAZE

Taj Kreza, imam dokaze, kaže da je seks sa Ivanom ugovorio preko tog makroa sa policijskom značkom
Ljubiša Buha Čume

Čume tvrdi da Ivanu podvodi policajac koji je angažovan da je čuva.
- To je njen vozač. On joj dovodi klijente u stan na Vračaru u centru Beograda, on je njen makro. Verujem da joj je to sada jedini izvor prihoda i da se od toga izdržava - optužio je Čume svoju suprugu, od koje se razvodi posle deset godina zajedničkog života.

Bore se oko ćerke

Bivši vođa "surčinskog klana", koji u kućnom zatvoru čeka odlazak u Padinjak zbog napada na Ivanino obezbeđenje, tvrdi da za sve što priča ima dokaze i svedoke. Jedan od njih je i izvesni beogradski kriminalac zvani Kreza:

- Taj Kreza, imam dokaze, kaže da je seks sa Ivanom ugovorio preko tog makroa sa policijskom značkom i da je platio 50 evra.

Čume objašnjava je Ivana na osnovu procene njegove bezbednosti dobila policijsko obezbeđenje, posle čega je "potpuno posrnula":

- Ti policajci su je prvo iskorišćavali da im plaća večere i skupe provode po gradu, ali sad je ostala bez novca i mora da se snalazi.

Bračni par Buha trenutno vodi borbu na sudu oko starateljstva nad maloletnim detetom, a Čume navodi da je "Ivana verovatno pod velikim pritiskom, jer je protiv nje podneto više krivičnih prijava".

- Prevarila je čoveka za taj stan na Vračaru, nije ga isplatila, i čovek ju je tužio. U katastru joj je stavljena zabrana raspolaganja tom nekretninom do okončanja sudskog postupka. Dalje, tužena je jer mi je obila sef dok sam bio u zatvoru, zatim za lažno prijavljivanje, pa za napad na sudiju, za lišavanje radne sposobnosti, za zanemarivanje deteta... - objašnjava bivši mafijaški bos, koji je zbog svedočenja protiv "zemunskog klana" dobio status svedoka saradnika.

Optužila ga za ubistva

Podsetimo, Ivana Buha je prva istupila u javnost i preko Informera prozvala Čumeta da ubija i otima po Srbiji i da mu niko ništa ne može. Optužila ga je za brojna ubistva, te da je jesenas, uoči hapšenja, iz Francuske doneo 10 miliona evra u kešu.

Informeru je ustupila i sliku njihove ćerke, koju je Čume slikao na bračnom krevetu pored gomile od 2,2 miliona evra u kešu.

Na Ivanine optužbe Čume je odgovorio da je ona psihički bolesna osoba i da mediji njome manipulišu.

IVANA: Čume može da mi popuši

Darko Cvetanović

Na Čumetove optužbe da se bavi prostitucijom Ivana Buha je poručila:
- Taj koji je to rekao može da mi popuši k...c. Neka dođe, zna gde živim, a pošto ja nemam k...c, može da ga popuši mom dečku!
Ona je rekla da je stan na Vračaru "jedan kroz jedan" njen i da ne zna ništa o krivičnoj prijavi za tu nekretninu:
- Nemam pojma o čemu se tu radi, a Čume može protiv mene da podnese, ne sedam, nego 77 prijava, pa šta?! I ja sam protiv njega podnela više krivičnih prijava za pretnje, vređanje, uznemiravanje, za neovlašćeno uzimanje deteta bez moje saglasnosti, za krađu... Imam čak i snimke kako našu ćerku stavlja u bager da kopa rupu za bazen.
Ivana dodaje i da je juče u tužilaštvu dala izjavu zbog pretnji ubistvom:
- Dobila sam preteće poruke preko mobilnog. Meni nepoznati ljudi napisali su: "Samo čekamo da ti ukinu obezbeđenje, pa da te roknemo."




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijosav

pre 8 godina

Kad vidim ovu kako izgleda pre bih dao da me ugrize aligator nego sex sa njom jer mi se isto pise na kraju

komsija

pre 8 godina

Opet ovaj cinkoros, Ocinkario sve sad rodjenu zenu cinkari,

surcinac

pre 8 godina

Ajde bre Cume baba narikaco , samo cvilis , Kako ces iz padinjaka da dozivas sad novinare . Da odmori ovaj Surcin od tebe

Jana

pre 8 godina

Ljubisa Buha Cume gori si od svaki zene, Tman pomislim da si dotakao dno dna, a ti se jos vise ukopavas. Padinjak na letnji odmor .....

gacikus

pre 8 godina

a bre , čoveku krivo, sigurno joj je plaćao papreno, a ono moglo i džabe

Hahaha

pre 8 godina

Može on još niže da padne. Nije ovo dno kakvo on zaslužuje. E, Buljišaaaa, cinkarošu stari. Ti svuda vidiš kurve, a nikako da se pogledaš u ogledalo. U Padinjaku zatvorenici trljaju ruke i željno te čekaju.

Ana Konda

pre 8 godina

Ostaje nejasno, to za ženu, da li se on to žali ili hvali? A i sudstvo nam je katastrofa! Umesto što mu kače nakit(nanogice i narukvice) to, nemogu reći tog, jer mu "to" više odgovara, treba zaključati u ćeliju da nema pristup medijima.

Policajac

pre 8 godina

Pendrek ili njegov mekani pimpek, pa zna se šta je žena mogla da izabere.

ljilja

pre 8 godina

Naravno da mu nabija rogove. Desava se to kad muz zeni ne nabija. Od onga "nabije" on je razumeo samo drugi deo "bije"....Nesto sve vise sticem utisak da je on malo debilast....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17