• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

29.06.2015

13:07

PRONEVERIO 3 MILIONA Suspendovan radnik Gradske uprave Pazara

Vesti

PRONEVERIO 3 MILIONA Suspendovan radnik Gradske uprave Pazara

Podeli vest

D. D. zaposlen u Gradskoj upravi u Novom Pazaru suspendovan je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i proneverio tri miliona dinara

Zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i proneverio tri miliona dinara, Gradska uprava u Novom Pazaru suspendovala je službenika D.D. koji je zaposlen u Odeljenju za opštu upravu.

Načelnik novopazarske Gradske uprave Ahmedin Binjoš kazao je da D.D, koji inače radi uz odeljenju za opštu upravu, duži vremenski period nije uplaćivao novac dobijen prodajom obrazaca, izvoda iz matičnih knjiga i usluga fotokopiranja, kao i novac koji su mu predavali šefovi mesnih kancelarija, već ga je prisvajao za sebe.

- Protiv ovog službenika podneta je krivična prijavi. Ispitujemo da li postoji još nečija odgovornost. Ukoliko se dokaže umešanost bilo koga, biće preduzete sve zakonske mere bez obzira na njegovu političku i bilo koju drugu pripadnost - rekao je Binjoš za Informer.rs.

Binjoš je rekao da je dosad utvrđeno da je pričinjena materijalna šteta Gradskoj upravi za izvorne i poverene poslove u ukupnom iznosu od 3.004.963 dinara. Novopazarska policija nije se oglašavala o ovom događaju.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

И сада следи грешка?Човека ухапсе и осуде и ћао радно место!Онда приме другог који се опет овајди па добије шут карту.Онда узму трећег и сада као он ће да буде поштен једно три дана и засуче рукаве.Ете ти четврти?Значи,бато,први се овајдио и неће вишееееее!Мало му извучете уши колико да се види нека казна.Куј,бре,није за себе није ни за друге!Ја лепо написах а ви видите шта ћете.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija