• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

01.07.2015

15:03

TUČA NOŽEVIMA U PAZARU Mladić teško povređen!

Vesti

TUČA NOŽEVIMA U PAZARU Mladić teško povređen!

Podeli vest

Novopazarska policija uhapsila je S. K. (17) koji je osumnjičen da je nožem pokušao da ubije Semira C. (22). Njih dvojica su se najpre posvađali a zatim potukli u samom centru Novog Pazara pred više desetina ljudi koji su sedeli na terasama kafića

Semir je zadobio teške telesne povrede zbog čega je hitno transportovan u Opštu bolnicu gde je operisan. Njegovo stanje za sada je stabilno.

Maloletni S. K. odmah posle napada pobegao je sa lica mesta a kasnije se predao.

- Doneo je nož kojim je izbo mladića. Na saslušanju nije govorio o razlozima zbog kojih je došlo do svađe. O tome nije pričao ni povređeni mladić - rekao je za Informer izvor blizak istrazi i dodao da je protiv uhapšenog podneta prijava za pokušaj ubistva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija