• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2015

22:27

UŽAS U ŽARKOVU Uhapšen pedofil, napastvovao dve devojčice!

Vesti

UŽAS U ŽARKOVU Uhapšen pedofil, napastvovao dve devojčice!

Podeli vest

Manijak Milan G. (60) napao je oko 22 časa dve desetogodišnje devojčice u Ulici Vladimira Rolovića u Žarkovu, a jednu od njih je odveo kući gde ju je napastvovao

 

Prema rečima Informerovog izvora iz policije, pedofil je naišao na devojčice dok su se igrale u pustoj ulici ispred zgrade.

- Prišao im je i pitao ih hoće li da odigraju jednu igru i urade skeč, a zauzvrat da dobiju 100 dinara. Devojčice su pristale, odigrale igru i kad je trebalo da dobiju nagradu, manijak im je rekao da su pare kod kuće i da moraju da krenu s njim.

Jedna od njih je pošla do njegove kuće. Tamo je monstrum počeo da je grli i ljubi. Dete je reklo da joj novac ne treba i na svu sreću uspelo da pobegne - priča sagovornik i dodaje da je devojčica odmah otrčala kući:

- Čim je došla, uplakana je ispričala roditeljima šta se dogodilo. Odmah su pozvali policiju, koja je vrlo brzo došla na mesto incidenta. Pronašli su pedofila koji je sve odmah priznao, rekavši da ne zna šta mu je bilo.
N. I.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Ало,бато,што ће деца у 22 сата ,,у пустој улици,,?Што ће девојчица у 02 часа на улици?Ономад сам био на рођендану блиске рођаке од седам година.Било је још преко десетак девојчица до десет година.Бато,ту лепоту ни мрко да погледаш!Ма,бре,не бих допустио никоме да нешто ружно добаци!Ономад стаје аутомобил и девојчицу возач пита за улицу.Верујте ми да сам јурнуо као бесан пас!Па што не стаде код мене на пар метара испред девојчице и питаш шта те интересује?Утече чова.ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕВОЈКЕ,ТРЕНИРАЈТЕ КИК БОКС!Злу не требало.Да када се удате браните супруга од силеџија!

marija

pre 8 godina

Manijaka bilo i bice!!!!!!! Roditelji sta ce devojcice od 10 godina na ulici u 22 sata!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija