• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

10.07.2015

09:23

MONSTRUM IZ BIJELJINE Lekar oteo ljubavnicu, pa joj na silu uradio abortus!

Vesti

MONSTRUM IZ BIJELJINE Lekar oteo ljubavnicu, pa joj na silu uradio abortus!

Podeli vest

Doktor Dragomir Kerović iz Lopara kod Bijeljine, oteo je svoju trudnu ljubavnicu i na silu joj uradio abortus u sedmom mesecu trudnoće!

Za ovaj zločin koji se dogodio 1997. godine Kerović je odrobijao samo 4,5 godina, a jedan od njegovih saučesnika Radoslav Popović tek prekjuče je osuđen u sudu u Bijeljini na svega dve godine i tri meseca zatvora! Ovom presudom konačno je stavljena točka na pravosudnu dramu poznatiju javnosti kao slučaj "Kerović".

Zločin koji je šokirao javnost dogodio se početkom septembra 1997. Kerovićeva ljubavnica, tada 27-godišnjakinja, oteta je iz svoje kuće u centru Bijeljine. Medicinskim zahvatom izvađena joj je beba, nakon čega je ostavljena na jednoj livadi u selu Ljeljenča nadomak Bijeljine.

Pukim čudom preživela je, ali nije poznato gde se sada nalazi. U tamošnjem tužilaštvu kazali su da zbog zaštite žrtve ne žele da otkriju njenu lokaciju. Stravičan zločin počinili su doktor Dragomir Kerović i njegovi saučesnici Milan Milovanović, Živan Ilić i Radoslav Popović.

Kerović je inicirao i izvršio ovo krivično delo da bi sprečio rođenje svog deteta začetog u kratkoj vanbračnoj vezi sa devojkom. On je saučesnicima nabavio policijske uniforme i lažne policijske naloge, na osnovu kojih su nesrećnoj ženi upali u kuću i oteli je.

Strpali su je u automobil, posle čega su joj nasilno prekinuli trudnoću. Kad joj je izvađeno dete iz utrobe, izbačena je na livadu, stoji u optužnici. Istraga je otvorena tek 1998. godine, a suđenje završeno 2004, posle mnogo prekida.

Dragomir Kerović je potom osuđen na četiri godine i šest meseci zatvora i kaznu je odslužio.Saučesnici Milovanović i Ilić, kojima je doktor za ovaj prljav posao platio 500 maraka, osuđeni su na tri, odnosno jednu godinu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17