• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

17.07.2015

16:40

UTOPLJENICA U jezeru Ćalije pronađeno telo nestale žene!

Vesti

UTOPLJENICA U jezeru Ćalije pronađeno telo nestale žene!

Podeli vest

Telo ženske osobe ronioci Žandarmerije pronašli su nakon sat i po pretrage na jezeru Ćelije, na oko 25 kilometara od Kruševca

Ronioci Žandarmerije pronašli su telo žene u Ćelijskom jezeru kod  Kruševca u kasnim popodnevnim časovima

Telo ženske osobe ronioci su pronašli u jezeru nakon sat i po pretrage. Tokom dana za njom su tragali pripadnici MUP-a iz Kruševca i Brusa i ribočuvari.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, reč je o sredovečnoj ženi iz Brusa, a ako je suditi bar prema registraciji automobila koji je pronađen u blizini Žilinačkog mosta, gde je nesrećna žena poslednji put viđena. 

Naš izvor blizak istrazi navodi da je ta žena na jezero Ćelije došla sama iz pravca Brusa. 

Brzo je alarmirana i ribočuvarska služba i ronioci. Nije isključeno da je uzrok davljenja to što je nesrećna žena potražila rashladjenje u hladnoj jezerskoj vodi, ali je to mesto, veoma nepristupačno za kupanje i obala je veoma strma, pa se sumnja i da je mogla i da skoči s mosta. 

Jezero Ćelije, inače, nije preporučljivo za kupanje, a voda je od prošlog meseca pod pritiskom modrozelenih algi.

Na ovom jezeru, sa koga se grad  Kruševac sa okruženjem snebdeva vodom za piće, unazad nekoliko godina bilo je više utapanja.  

Poslednja nesreća se dogodila juna 2012. godine kada je stradao poznati ribolovac Ljubomir Panić (55).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija