• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. I.

21.07.2015

09:06

BICIKLISTA POGINUO na putu Valjevo-Šabac

Vesti

BICIKLISTA POGINUO na putu Valjevo-Šabac

Podeli vest

Biciklista Z. Đ. ( 37) iz Bačke Topole nastradao je na magistralnom putu Valjevo-Šabac u Gornjoj Grabovici

Policija utvrđuje da li se radi o nesrećnom slučaju ili je biciklistu udarilo neko vozilo. 

Kako saznajemo, nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa. Prema dosadašnjim informacija, biciklista se kretao iz pravca Brankovine prema Valjevu. Njegovo beživotno telo pronašli su meštani koji su odmah pozvali policiju. 

Na licu mesta nije bilo tragova kočenja vozila, a na bicikli su otkrivena oštećenja. Dat je nalog za obukciju tela nastradalog bicikliste, a u istragu se uključila i kriminalistička policija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija