• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2015

07:36

MANIJAK POKUŠAO DA OBLJUBI DEVOJČICU! Nudio 200 evra da vidi da li je nevina!

Vesti

MANIJAK POKUŠAO DA OBLJUBI DEVOJČICU! Nudio 200 evra da vidi da li je nevina!

Podeli vest

Policija je nadomak Sremske Mitrovice uhapsila je Stevana Živkovića zbog sumnje da je pokušao da siluje devojčicu (14), drugaricu svoje ćerke

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati. Policija sumnja da je devojčicu pokušao da siluje kada je došla kod njega u kuću kako bi sa drugaricom provela nekoliko dana raspusta. Ipak, ona u njihovoj kući nije uspela ni da prenoći jer je Stevan odmah nasrnuo na nju.

Devojčici je ponudio 200 evra kao novac za opkladu kako bi proverio da li je nevina. Ona je pomislila da će pozvati nekog kako bi se raspitao o tome, ali Steva nije imao to na umu.

- Ona je još devojčica. Šta zna dete kako se 'proverava' da li je neko nevin, a manijak je to iskoristio da nasrne na nju - kaže izvor blizak istrazi.

Kada je pristala, odveo ju je u svoju sobu i smestio na krevet kako bi je obljubio. Devojčica je uspela da pobegne i sve ispriča bratu sa kojim je tu bila.

Meštani ovog sela nisu iznenađeni onim što se dogodilo, jer godinama unazad se po selu priča kako je Stevan pedofil.

Inače, Stevan je dugo živeo i radio u Nemačkoj. Sa prvom suprugom Ljiljom ima četvoro dece. Kada je deportovan u Srbiju oženio se sa Milankom koja je tada bila u osnovnoj školi i sa njom dobio još četvoro dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 8 godina

Bože mili, da li je to oduvek bilo, ili su ljudi poludeli od ratovanja, bombardovanja? Da li smo to mi, koji nismo doživeli takve traume, izbegli pukom srećom, a oni koji jesu, ćutali od sramote? Da li je moguće da više ne smemo puštati decu, da idu da se druže sa svojim drugarima, jer ih tamo vreba otac pedofil? Da li svoju decu moramo učiti, da idu po kafićima, kafanama i splavovima, da je tamo, ipak najbezbednije? Da li će država da počne da pravi registar silovatelja, pedofila, koji će imati svoj sajt sa slikama i imenom i prezimenom i mestom prebivališta! Znam da će se gospodin Janković, i gospodin Šabić protiviti ovome, ali, da li je njihovo, tako se ne radi u evropi, važnije od naše nevine dece?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija