• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

23.07.2015

10:11

STRAVA POSLE ROĐENDANA! Dva maloletnika silovala devojku u garaži!

Vesti

STRAVA POSLE ROĐENDANA! Dva maloletnika silovala devojku u garaži!

Podeli vest

Maloletna devojčica K. S. (17) prijavila je da su je silovali dva maloletnika na Ubu

Prema prvim informacijama, devojčica je napadnuta od strane dva maloletna lica posle proslave rođendana u jednom kafiću na Ubu, prenosi Blic.

Maloletnici su je na silu odveli u garažu gde su je napastvovali i silovali, navodi se u policijskom izveštaju.

Posle istrage, identifikovana su dva maloletna dečaka B. N. (17) i M. I. (16) kao počinioci silovanja, i saslušani su u prisustvu roditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Roditelje na robiju maksimalnom kaznom a decake da ne pisem drugacije jer bi uvredio neku zivotinju u popravni dom do punoletnosti a posle u zatvor najstrozije i uz to fizicki izvrsiti KASTRACIJU da vise nikom ne padne na PAMET!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija