• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

29.07.2015

14:01

SRAMNA TAKTIKA ODBRANE! Luka ne bi preživeo ni da mu je Milićev pomogao?!

Vesti

SRAMNA TAKTIKA ODBRANE! Luka ne bi preživeo ni da mu je Milićev pomogao?!

Podeli vest

Odbrana Marka Milićeva (34), koji je optužen da je prošlog jula "kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, preko svog veštaka sudu prodaje teoriju da bi Luka preminuo od udarca automobila i da je optuženi zastao da mu pomogne, čime se direktno osporava optužnica tužilaštva

Bojan Jovanović, Lukin otac, tokom jučerašnjeg ročišta u Trećem osnovnom sudu nemoćno je negodovao za vreme izlaganja veštaka. Posle ročišta rekao je da je očekivao ovakvu taktiku odbrane.

- To je normalno i očekivano, advokati su me spremili na to da će odbrana pokušati da dokaže da bi moj sin preminuo i da se Milićev zaustavio da mu pomogne nakon udesa. Advokati su plaćeni da rade takve stvari, ali bilo bi zaista smešno da to sud prihvati - rekao je Jovanović za Blic.

Stavljajući primedbe na izveštaj sudskih veštaka Miloša Jančića i Slobodana Savića, stručni savetnik Branimir Aleksandrić je prvo rekao da je izveštaj Instituta za sudsku medicinu "nemušto i kontradiktorno" sastavljen, a zatim je sledeći sat iznosio primedbe.

Na kraju je konstatovao da je Luka u trenutku nesreće zadobio toliko teške povrede mozga, zbog kojih je još pre dolaska u Urgentni centar pao u duboku komu, da mu nikakva pomoć na licu mesta ne bi omogućila da preživi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 8 godina

Da sam vlast, ovu budalu Aleksandrića, bi kaznila, zato što misli da je bog!

Marija

pre 8 godina

Ако оваква стратегија одбране допринесе да суд приликом утвтђивања чињеница ове околности прихвати као олакшавајуће, онда ће болесници то превести на начин да ако видиш да не можеш да избегнеш пешака, онда обавезно додај гас да будеш сигуран ћеш га убити, и онда бежи са лица места јер те не могу кривити за непружање помоћи.

bubasvaba

pre 8 godina

dragi gospodine kad sve tako znate koliko cu ja zivwti?????? u moje selo se kaze kad bi baba imali onu stvar nebi bila baba nego deda i kako to vi G advokatu neznas?????

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija