• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.07.2015

12:45

POTPUNO LUDILO! Direktor Lutrije dao ostavku, radnici prošli poligraf!

Vesti

POTPUNO LUDILO! Direktor Lutrije dao ostavku, radnici prošli poligraf!

Podeli vest

Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju iz moralnih razloga. Kako Informer.rs saznaje, radnici DLS koji su učestvovali u organizaciji 59. kola "lotoa" bili su jutros na poligrafu i svi su "prošli" testiranje

Kako takođe saznajemo, policija je sinoć bila u prostorijama TV Prva na kojoj se emituje izvlačenje "lotoa". Naš sagovornik otkriva da su policijski operativci nakon detaljnog pretresa utvrdili da je kompjuterski softver, korišćen tokom "loto" izvlačenja, potpuno ispravan.

Inače, kriminalistička policija juče je, po nalogu republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac, pokrenula hitnu istragu skandalozne nameštaljke koja se naočigled građana Srbije dogodila tokom izvlačenja brojeva 59. kola igre na sreću "loto".

screenshot

Podsetimo, skandal nezapamćen u istoriji lutrije desio se u utorak uveče tokom direktnog TV prenosa izvlačenja dobitne "loto" kombinacije. Naime, broj 21 objavljen je na ekranu kao izvučen skoro minut pre nego što je "ispao" iz bubnja"!?!

screenshot

Takođe, pre nego što je ovaj broj uopšte izvučen objavljeno je i koliko ima "dobitnih kombinacija sa uračunatim brojem 21"!?! Ove dve velike, ali i još nekoliko manjih "tehničkih grešaka" izazvale su pravi haos među stotinama hiljada građana koji svake nedelje igraju "loto".

POGLEDAJTE JOŠ JEDNOM SNIMAK SKANDALOZNOG IZVLAČENJA LOTO BROJEVA I SAMI ZAKLJUČITE DA LI JE SVE BILO REGULARNO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 8 godina

Taman sada može da se vrati u svoje selo odakle je i došao...\n\n

Djura

pre 8 godina

Sta bi mi bez "teorije zavere"? Lepo se videlo da je izasao broj 27 i da je loptica izasla ukoso i da je licila na broj 21 i koliko sam video operater je hteo da bude brzi od voditeljke i da upise broj pre nego sto ga ona izgovori i tada se spetljao. Posle nije znao kako da ispravi i to je potrajalo dok nije ispocetka uneo izvucene brojeve. O Srbijo ako ti je jedini problem nespretni operater - ti si na konju :)

AZRA

pre 8 godina

I bas posle toga da izadje broj 21 :-D ma da...xaxaxaxxaxa

DURO NECU TI OPROSTITI STO SI

pre 8 godina

A zadati brojevi kad voditeljka kaze ako budu izvuceni brojevii 31 i 2. Ne zadaju se dobitne kombinacije unapred osim kod brutalnog kriminala vec Bubanj izvlaci dobitnu kombinaciju a ti Djuro ima da ostanes bez apanaze a nasli smo ti i IP adresu pa ako si za Lazu i psihijatriju ides tamo ako nisi pravo u CORKU!!

milos12

pre 8 godina

Sve se vidi na snimku. Kakve veze sada ima tu provera loptica ? Voditeljka pokusava da saoopsti broj dobitnika sa cetiri pogotka, prekida je predsednik komisije i upozorava je da se radi o pet pogodaka iako peti broj jos nije izvucen. Sta tu nije jasno ?

mostarac

pre 8 godina

Sad u MUPu mogu da nastave sa izvlacenjem lisica, 100 posto svake dobijaju.

mmiit

pre 8 godina

Ja gledam u toku lotoa u dve vece loptice I brazilski struk.Nisam ni video brojeve

Nikola

pre 8 godina

Lopovi vratite novac ljudima koje godinama varate..Za ovo neko glavom treba da plati..

petar

pre 8 godina

koja budala jos veruje da ce drzavna lutrija srbije ikome da vrati pare sud sudi po nalogu a ne po pravdi i zakonu

milos

pre 8 godina

sace da naprave satro zrtveno jagnje i svi mediji ce o tome da bruje pa komotno da nastave da namestaju, koja smejurija

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Риба смрди од главе а не од репа. ДЛС је под ингеренцијом Агенције и Министарства финансија. На лотоу, бингу и некаквим гребалицама краде се и муља од 90-тих на овамо и никада се није престајало. Потребно је испитати одговорне у министарству финансија и зашто се на приватним телевизијама извлаче лото и бинго а не на државној телевизији јер је организатор Државна Лутрија Србије. Ствар је јако проста, када се буде установило КО је и ЗАШТО закључио уговор са приватним телевизијама о емитовању (а постоје индиције да и преноси нису били увек директни него снимци) лако ће се одмотати лоповско клупко.

KAKAV POLIGRAF DOKAZNI MATERIJ

pre 8 godina

Bubanj izvlaci kombinaciju a ne njihova zadata kombinacija koju mi treba da pogodimo. Oni su izbacili grafikon listica u 3,19 minuti gde kazu ako bubanj ne izvuce 2 i 31 nece biti dobitnika sa 7 pogodaka.!! Zadali su kombinaciju koju niko nije odigrao i jos namestili brojeve. TO SU DVA KRIVICNA DELA KOJA SE PONAVLJAJU 10 GODINA UNAZAD JEDNOM NEDELJNO A OD PRE PAR GODINA DVA PUTA NEDELJNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RTS POD KONTROLOM CIA DUGIH CE

pre 8 godina

U Beogradsku hroniku doveli su nekog policajca sa ijekavicom koji se plazio i nije znao da bekne dve recenice o LOTO Hteo je da ga prani ali je voditeljka uspela da izbegne odbranu Lutrije od strane policije. O CEMU MI GOVORIMO O KANTRIMENU ILI LOTO-U ISTO JE NEMA RAZLIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKO OVO NE POZATVARAMO

pre 8 godina

Slede nam NAGRADNA OTIMANJA - IGRA NA SRECU!! https://www.youtube.com/watch?v=hZ3db4IFchE

dr Pera

pre 8 godina

Voditeljke je je prava sedmica na Loto-u ostalo je sve prevara.

micunoviczeljko

pre 8 godina

Ljudi da li ste vi normalni i bez ovoga sto je izaslo u javnost pa oni godinama pljackaju to je jasno kao dan samo neka ispitaju toboze dobitnike ima da se hapsi od milosevica na ovamo samo ceza njih trebati jedan montazni zatvor

Zika

pre 8 godina

Samo neka raja nastavi da igra igre na `srecu`.

Dragomir

pre 8 godina

Размишљам ја са овом мојом старом главом и нешто ми се указује да је НАЈСУМЊИВИЈА водитељка извлачења ЛОТО!Онај што пише бројку када изађе куглица мора да се загледао у водитељку и,ето,укуцао унапред број и погодио.Нека се строго анализира успорени снимак понашања водитељка и установи ел она врцкала па је онај притискач на дугмићи погрешно ,,одсвирао мелодију,,?

Prevara

pre 8 godina

Ne kapiram kako ne znate da je ovo sve jedna velika namestaljka i prevara da bi uzeli novac od uplacenih kombinacija. Imala sam priliku, kao programer, da vidim kako se radi sistem za Loto izvlacenje. I da vam kazem nesto: softver je programiran tako da prikupi sve loto kombinacije koje su uplacene i, naravno, DLS nece da izvuce nijednu sa svih 7 potrefljenih brojeva, vec bira neku tamo levu. Vi ste mozda i dobili 60 dinara, a oni Bog zna koliko. Sve je to prevara. Zato razmislite pre nego sto uopste odlucite da uplatite loto.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija