• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2015

10:18

PUCAO U DRUGA, a ovaj mu oteo pištolj i razbio glavu!

Vesti

PUCAO U DRUGA, a ovaj mu oteo pištolj i razbio glavu!

Podeli vest

Alen Memović (36) zvani Mali uhapšen je u petak ujutru nakon što je u bašti kafića "Kristal" na beogradskoj Bežanijskoj kosi pucao na Bajrama Muzurovića, ali ovaj mu je oteo pištolj i razbio mu glavu! Muzurović je, takođe, uhapšen ubrzo posle obračuna.

U policiji kažu da su u noći između četvrtka i petka Memović i Muzurović sedeli u bašti kafića u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, kada su se posvađali.

- Alen je potegao pištolj i zapucao na Bajrama. Ispalio je dva hica, ali oba su promašila metu i niko nije povređen. Kada je Memović i treći put povukao oroz, metak se zaglavio, a Muzurović mu je istrgao oružje iz ruku i počeo da ga udara tim pištoljem po glavi. Memović je rukama pokušao da zaštiti glavu, pa mu je Muzurović drškom pištolja polomio ruku - objašnjava naš sagovornik iz policije.

Informer

Nakon obračuna svi prisutni su se razbežali, a Bajram Muzurović je ubrzo uhapšen i kod njega je pronađen pištolj kojim je pucano na njega i kojim je pretukao napadača.

Pola sata kasnije u Mirijevu je uhapšen i Alen Memović, koji je krvave glave i sa slomljenom rukom najpre prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć. Policija je protiv obojice podnela prijavu - protiv Muzurovića za nanošenje teških telesnih povreda, a protiv Memovića za pokušaj ubistva. Obojica su dobro poznati policiji i imaju debele dosijee. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija