• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

03.08.2015

13:55

SKORO SE POKLALI NA ILINDAN! Horor u kafani "Letnja bajka"!

Vesti

SKORO SE POKLALI NA ILINDAN! Horor u kafani "Letnja bajka"!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Varvarinu noćas su po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu odredili zadržavanje do 48 sati M. I. (24) iz Obreža, kraj Varvarina, zbog ubistva u pokušaju

Otac privedenog M. I. pedesetogodišnji I.D. upozorio je oštećenog Dj. D. (36) na nedolično ponašanje u ugostiteljskom  objektu, nakon čega ga je oštećeni napao i udario pesnicom u glavu. Sumnja se da je potom M.I. uzeo nož i oštećenom Dj.D. naneo više ubodnih rana u predelu glave i grudi, saznajemo iz izvora bliskih istrazi. 

Teško povredjeni Dj. D.  je zadržan na lečenju u kruševačkom zdravstvenom centru, a uviđaj su izvršili zamenik Višeg javnog tužioca Milovan Simić i službenici Policijske stanice Varvarin.

Horor u kafe restoranu "Letnja bajka" dogodio se posle ilindanskog slavlja u obreškom lokalu. Nezvanično saznajemo da je obračun između vlasnika kafe restorana, oca i sina sa jedne strane, i gosta lokala sa druge strane, izbio oko muzike. Muzičari su svirali jedno, a gost je tražio nešto drugo. Otac vlasnika lokala je pokušao da smiri nezadovoljnog gosta, a ovaj je uzvratio pesnicom. Odmah je skočio sin, uzeo nož  i "smirio" gosta sa više uboda nožem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
šteta

pre 8 godina

Loše ste informisani pa tako i pišete. Gost je ujeo pevačicu za uvo, jer je hteo da zabavlja njega, a ona je već bila zauzeta. A o maltretiranju seoskog naroda iz sela Obreža sidjite pa se raspitajte medju žiteljima, a ne tamo gde on ima veze i bije sve redom. I prošli ilindan nam je zapao, jer je on isprebijao nedužne ljude iz Čačka, razbio im auto. O njegovim veselim nastupima znaju meštani. Samo policija ne zna da kad se nosi nanogica ne sme da se udaljava od kuće. Hvala. Vi ste jedini od sve štampe dobili suprotnu informaciju. Čitajte Kurir i Blic ili tražite zvanično saopštenje MUP-a. Šteta što će te ovo samo vi pročitati, jer je tekst već pušten u štampu, a demanti za neobaveštene se ne čitaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17