• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

08.08.2015

14:00

DIVLJI TAKSISTA NAPAO NEMICU! Tražio joj 10.000 dinara, pa je udario pesnicom!

Vesti

DIVLJI TAKSISTA NAPAO NEMICU! Tražio joj 10.000 dinara, pa je udario pesnicom!

Podeli vest

Nemačku državljanku Takiju B. nedavno je u Beogradu opljačkao, a zatim i udario jedan “divlji” taksista, koji je prethodno pokušao da joj za kratku relaciju uzme deset puta veći iznos novca

Naime, Nemica Takija B. dobila je pesnicu u glavu od nasilnog vozača, koji joj je od splavova na Savi do Skadarske ulice naplatio vožnju čak 10.000 dinara.

Prema pisanjima medija, ova mlada devojka je se sa drugaricom i drugom vraćala iz noćnog provoda, pa je zbog nepoznavanja ulica sela u prvi taksi koji je videla. Međutim, nije znala da taksije bez natpisa firmi treba izbegavati.

- Kada je taksi vozilo “fijat marea” čiji je vlasnik prema registarskim tablicama M. P. stigao na odredište, vozač je ispostavio račun od 10.000 dinara. Devojka je, šokirana sumom, iz novčanika izvadila poslednjih 5.000, pružila mu i rekla da je to mnogo novca za tako kratak put. Taksista joj je uzeo sav novac, a potom je svom snagom udario pesnicom u lice - kaže za Alo izvor blizak policiji koji navodi da će se istragom utvrditi da li je vozač taksija i vlasnik automobila.

Devojka je pre dva dana podnela prijavu protiv ovog čoveka.

- Na sreću, ona je uspela da fotografiše vozilo i tablice pre nego što je on pobegao, pa je time olakšala policiji potragu za njim - objašnjava dobro upućen izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija