• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2015

15:12

(FOTO) PREGAZIO POLICAJCA "MERCEDESOM", kamere sve snimile!

Vesti

(FOTO) PREGAZIO POLICAJCA "MERCEDESOM", kamere sve snimile!

Podeli vest

Policajac V.P. star 42 godine povređen je sinoć kada je pukušao radi rutinske kontrole da zaustavi vozilo starnih tablica. Incident se dogodio u ulici 27. marta u Kragujevcu, oko 21.45 sati

Kako saznajemo u policiji, patrola MUP, koja se vozila u „marici“, primetila je automobil starnih tablca kako se kreće iz jedne u drugu traku.

Kada je policajac pokušao da ga zaustavi proveri njegove podatke, vozač je prvo ukočio, a zatim dao gas. Tada je policajca udario u predelu potkolenice, zbog čega je ovaj pao na haubu, i tek nakon desetak metara bio zbačen na kolovoz.

Vozač je pobegao, a policajac je zbrinut u KC Kragujevac, sa povredama potkolenice i nagnječenjem rebara. Vozač mercedesa švajcarskih registarskih oznaka je dao gas, pregazio policajca i pobegao u pravcu ulice Kneza Mihaila.

screenshot


Policija traga za vozačem koji je policijskom službeniku naneo lakše telesne povrede, a za sada se zna da je „mercedes“ bio tamne boje, da ima po dva auspuha sa leve i desne strane, i da je novije proizvodnje. Na registaskoj tablici je prva slovna oznaka „S“, dok s prva dva broja jedinice.

Na snimcima sa bezbednostnih kamera se vidi trenutak kada je vozač „mercedesa“ udario policajca V.P.

screenshot

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija