• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Š.

13.08.2015

12:38

UŽAS U UŽICU Profesorku pregazila cisterna!

Vesti

UŽAS U UŽICU Profesorku pregazila cisterna!

Podeli vest

Borka Vesović (47), profesorka francuskog jezika iz Užica, poginula je juče oko 10.45 u centru grada kada ju je pregazila cisterna JKP "Bioktoš" dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu

 

Tragedija se dogodila na raskrsnici ulica Kralja Petra i Jug Bogdanove, kod srušene pošte. Cisterna je išla niz Ulicu Jug Bogdana, skrenula desno u Kralja Petra i udarila ženu na pešačkom. Lekari Hitne pomoći su brzo stigli, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Vest o stravičnoj pogibiji profesorke Vesović šokirala je Užičane.

- Bila je sjajan pedagog, sjajan profesor, čovek... Svi smo je voleli... Kod nje su generacije Užičana učile francuski jezik, a mnogi su nastavili i studije tog jezika - rekao nam je bivši đak profesorke Vesović koji se zatekao na mestu nesreće.

Borka je radila u užičkoj Gimnaziji, a pre tri godine dobila je prestižno francusko odlikovanje, francuski Orden reda akademske palme u rangu viteza. Ovo odlikovanje se dodeljuje ljudima koji svojim radom doprinose jačanju kulturnih, naučnih i obrazovnih veza dve zemlje.

Profesorka je, primajući orden, rekla da izuzetno voli svoj posao, da ga radi najbolje što ume i da je visoko odlikovanje stiglo kao rezultat toga.

Cisternu je vozio Lj. Đ. (58) iz Užica, koji se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. On u trenutku udesa nije imao alkohola u krvi. 

 

 

NESREĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU!Oko 11 časova, kod srušene pošte, dogodila se saobraćajna nesreća. Prema nezvaničnim... Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Thursday, August 13, 2015

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija